OTOSCLEROSIS

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• OTOSCLEROSIS
    רויטל
    04/10/2007

שלום רב.

לאחרונה אובחנה אצלי באוזן ימין מחלה בשם "אוטוסקולורוסיס,"ידעתי תמיד שיש לי ירידה בשמיעה באוזן זאת אך לא תארתי לעצמי שאגיע למצב שכזה.

כנראה שהתגברות התופעה הייתה בהריון שעברתי עד לא מזמן.

בכל מקרה התייעצתי עם מספר רופאי א.א.ג ,מומחים ונאמר לי שעליי לעבור ניתוח או להתקין מכשיר שמיעה.

הרופא האחרון שהתייעצתי איתו לגביי מצבי לא המליץ על הניתוח,בטענה

שהניתוח יכול לעזור לזמן מה ושאז הבעייה עלולה לשוב,ושזה ניתוח לא קל וגם שיש לי תינוק קטן.

עדיין לא סיימתי עם הבדיקות וכו..וממש קשה לי להחליט,אני ממש חרדה משתי האופציות .
    אם המחלה הייתה סתם לא מפריעה לי אז זה היה בסדר,אך אני בהחלט מרגישה שאיני שומעת טוב באוזן ימין והמון פעמים עליי להתמודד עם זה וזה ממש לא נעים !

מה כדאי לעשות?תודה מראש על העזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    OTOSCLEROSIS

הוספת תגובה

• אוטוסקלרוזיס

04/10/2007

רויטל שלום,
    כפי ששמת לב כמספר הרופאים כך מספר הדעות לגבי הניתוח. השיקולים אם לנתח או לא תלויים במיגוון גורמים כמו: חומרת ליקוי השמיעה, הסיכוי להביא לשיפור השמיעה באמצעות הניתוח, הסיכוי שלך לירידה נוספת בשמיעה במידה ואת מתכננת ילדים נוספים ועוד.
    כך שלבטח לא אנו הגורם שיכול לומר לך מה נכון עבורך (אם לנתח או לא). עם זאת, אם תחליטי שאת לא רוצה לעבור ניתוח יש מיגוון פתרונות לשיקום שמיעתי באמצעות מכשירי שמיעה ואת מוזמנת להתעניין לגביהם באחד ממכוני השמיעה. פגישת ייעוץ למכשיר היא בחינם ואולי כדאי שתשמעי גם על האופציה הזו בטרם את מחליטה על ניתוח.
    בכל מקרה אני מאחלת לך בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו