מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- OTOSCLEROSISרויטל04/10/2007
שלום רב.
לאחרונה אובחנה אצלי באוזן ימין מחלה בשם "אוטוסקולורוסיס,"ידעתי תמיד שיש לי ירידה בשמיעה באוזן זאת אך לא תארתי לעצמי שאגיע למצב שכזה.
כנראה שהתגברות התופעה הייתה בהריון שעברתי עד לא מזמן.
בכל מקרה התייעצתי עם מספר רופאי א.א.ג ,מומחים ונאמר לי שעליי לעבור ניתוח או להתקין מכשיר שמיעה.
הרופא האחרון שהתייעצתי איתו לגביי מצבי לא המליץ על הניתוח,בטענה
שהניתוח יכול לעזור לזמן מה ושאז הבעייה עלולה לשוב,ושזה ניתוח לא קל וגם שיש לי תינוק קטן.
עדיין לא סיימתי עם הבדיקות וכו..וממש קשה לי להחליט,אני ממש חרדה משתי האופציות .
אם המחלה הייתה סתם לא מפריעה לי אז זה היה בסדר,אך אני בהחלט מרגישה שאיני שומעת טוב באוזן ימין והמון פעמים עליי להתמודד עם זה וזה ממש לא נעים !
מה כדאי לעשות?תודה מראש על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוטוסקלרוזיס
04/10/2007רויטל שלום,
כפי ששמת לב כמספר הרופאים כך מספר הדעות לגבי הניתוח. השיקולים אם לנתח או לא תלויים במיגוון גורמים כמו: חומרת ליקוי השמיעה, הסיכוי להביא לשיפור השמיעה באמצעות הניתוח, הסיכוי שלך לירידה נוספת בשמיעה במידה ואת מתכננת ילדים נוספים ועוד.
כך שלבטח לא אנו הגורם שיכול לומר לך מה נכון עבורך (אם לנתח או לא). עם זאת, אם תחליטי שאת לא רוצה לעבור ניתוח יש מיגוון פתרונות לשיקום שמיעתי באמצעות מכשירי שמיעה ואת מוזמנת להתעניין לגביהם באחד ממכוני השמיעה. פגישת ייעוץ למכשיר היא בחינם ואולי כדאי שתשמעי גם על האופציה הזו בטרם את מחליטה על ניתוח.
בכל מקרה אני מאחלת לך בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)