ליקוי שמיעה "פתאומי" ילדה בת 7

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליקוי שמיעה "פתאומי" ילדה בת 7
    יעל
    19/01/2010

אני כותבת "פתאומי" כי ככה זה מבחינתי. היום זה נפל עליי כרעם ביום בהיר. ביתי בת 7 והתלוננה בחודשים האחרונים שהיא לא שומעת טוב. לפני יומיים עשינו לה בדיקת שמיעה שאבחנה שהילדה לא שומעת כלל באוזן שמאל ובאוזן ימין יש גם ירידה קטנה. אני חייבת לציין שהילדה בכיתה א'. התפתחה כמו שצריך. הן מבחינת דיבור והן מכל שאר הבחינות.
    הבוקר היינו אצל רופא א.א.ג ששלל נוזלים באוזניים ופשוט בישר לי שהילדה לקוית שמיעה!!!!!!!?
    הופנינו לבדיקת שמיעה נוספת שאני ביקשתי (לא מיוזמת הרופא) ולבדיקת CT אוזניים.
    אני נורא מבולבלת ונסערת. אני פשוט לא מבינה איך פתאום הילדה שלי מוגדרת כ"לקוית שמיעה"? איך לא עלינו על זה שהיא לא שומעת באוזן אחת?הגננת, המורה?....
    ואם זה לא מום מולד, האם איבוד שמיעה באוזן יכול להיגרם פיתאום ככה?הילדה בריאה, לא סובלת משום דבר לא שיגרתי.
    אני די אובדת עצות.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ליקוי שמיעה "פתאומי" ילדה בת 7

ענת כוכבא
    19/01/2010

ליעל שלום! קשה לי מאוד לענות על שאלתך. את התשובות צריך לחפש בכל הבדיקות ובכל ההיסטוריה הרפואית של בתך.מה שחשוב כעת זה להתייחס ללא פניקה למצב. אם הבדיקות הנוספות יחזקו את האבחנה הנוכחית, עליכם לפנות בהקדם לארגון "שמע" לקבלת עזרה מקיפה.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו