עלות של מכשיר שמיעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עלות של מכשיר שמיעה
    רימה
    10/10/2007

שלום. אמא שלי מתחילה לאבד את השמיעה ואני רוצה לקנות לה מחיר וצריכה לדעת לאיזה סכומים להיערך. אודה לכן אם תוכלו לענות לי לכמה שאלות:
    מה טווח המחירים של מכשיר שמיעה?
    איזה עוד הוצאות יש חוץ מהמכשיר?
    כל כמה זמן צריך להחליף אותו בחדש?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עלות של מכשיר שמיעה

הוספת תגובה

• עלות של מכשיר שמיעה

איילה ולדמן
    10/10/2007

רימה שלום
    על מנת לקבל תשובה מדויקת לשאלתך, על אמא שלך לעבור בדיקת שמיעה באחד ממכוני השמיעה הסמוכים למקום מגוריכם. רק על סמך בדיקת שמיעה עדכנית ניתן לדעת אלו מכשירי שמיעה מתאימים לסוג וחומרת הירידהבשמיעה של אמך. טווח המחירים הוא גדול מאוד והסכום הסופי שתאלצו לשלם תלוי גם בקופת החולים שבה אתם חברים ובסוג הביטוח שיש לכם בקופה (ביטוחים משלימים וכדו). קופות החולים משתתפות במידה כזאת או אחרת בעלויות.
    מעבר לעלות הראשונית של המכשירים, ההוצאה היחידה שתהיה לכם היא על רכישה של סוללות. הוצאה זו היא קטנה מאוד ובהחלט זניחה ביחס למכשיר השמיעה.
    מכשיר תוך אוזני הינו מכשיר שהבלאי שלו מהיר יותר ובדרך כלל מקובל להחליף אותו אחת לכ - 3-5 שנים. קופות החולים ערוכות לכך ומאשרות ניצול הזכויות לרכישת מכשיר בהתאם לכך. לעומת זאת, מכשיר מאחורי האוזן בדרך כלל מחזיק מעמד יותר שנים ויש איתו פחות תקלות.

בהצלחה,
    איילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרימה

ענת כוכבא
    10/10/2007

בהמשך לתשובתה של איילה טווח המחירים נע מכ -3000 ש"ח ועד 15000 ש"ח לפני החזרי הקופות והביטוחים המשלימים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו