רגישות מטורפת לרעש וטינטון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגישות מטורפת לרעש וטינטון
    חסוי
    11/03/2010

שלום,בעקבות טינטון ורגישות לרעש מהם אני סובל(בין היתר כואב לי באוזן אפילו כשאני עצמי צועק), הלכתי לעבור בדיקת שמיעה שיצאה תקינה תודה לאל,ובסופה הבודק אמר לי שאין מה לעשות נגד הבעיות שלי רק ללכת עם אטמי אוזניים..
    הערתי את תשומת ליבו לטיפול הTRT והוא אמר לי שהוא לא יכול להמליץ לי עליו או לא להמליץ לי עליו מכיוון שהוא מאוד יקר ויעילותו מוטלת בספק..הוא אמר שהם ערכו ניסוי בשניידר ולכ-60 אחוז זה עזר במידה כלשהי.

השאלות שלי הן:
    1)אני בן 19, ולכן אין לי את הסכומים הגבוהים הללו, האם ניתן להשיג איכשהו הנחה כלשהי?

2)האם ישנן עוד דרכים כלשהן לטפל בבעיות שלי?

3)האם כדאי לי לעבור עוד בדיקות כלשהן מלבד הבדיקה הזו?

3)איפה אפשר לעבור את הטיפול במרכז הארץ?

רק אציין שאני סובל מעוד הרבה בעיות רפואיות ואני כבר ממש מיואש ומדוכא משום שלא יכולים לעזור לי בשום בעיה שיש לי, ואני כבר כמעט לא יוצא מהבית בין היתר בגלל הרגישות המטורפת לרעש ושאר הבעיות..

מקווה לקבל את עזרתכם בהקדם,תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רגישות מטורפת לרעש וטינטון

11/03/2010

הי
    אני חייבת לציין שהמקרה שלך מורכב, בעיקר לאור בבסטוריה הרפואית שאתה מציין, ולפיכך נראה לי שזה קצת נמהר מידי לקבל החלטה טיפולית ע"ס בדיקת שמיעה בלבד.
    TRT עשוי להיות טיפול טוב, אבל בטח שלא לבדו ובטח שלא לפני שעברת הערכה אודיולוגית ורפואית מלאה, אצל רופא אאג ואודיולוג שזו מומחיותם. חוץ מזה יש שיטות רבות נוספות לטיפול בטנטון ויעילותם תלויה בממצאי הבדיקות
    חלק מהטיפולים ממונים ע"י קופות החולים וחלקם צריך לממן באופן פרטי.
    אנו לא נוהגים להמליץ על מקום ספציפי, זה או אחר, באתר זה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז למי לפנות?

חסוי
    11/03/2010

אני בטיפול אצל רופא א.א.ג , הוא זה ששלח אותי לבדיקת שמיעה שיצאה תקינה.. מה הלאה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז למי לפנות?

ענת כוכבא
    11/03/2010

עליך לחזור לרופא א.א.ג. , אשר הפנה אותך לבדיקת השמיעה ולהפנות אליו את שאלותך, כולל שאלות בנושא המשך האבחון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם כדאי לפנות לרופא ספציפי?

חסוי
    11/03/2010

רופא א.א.ג שמתמחה בבעיות שמעיה וטינטון או שזה לא משנה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם כדאי לפנות לרופא ספציפי?

13/03/2010

כדאי לפנות לרופא אאג שמטפל בטנטון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו