אבקש ייעוץ - דחוף!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבקש ייעוץ - דחוף!!!
    רותי ששון
    18/10/2007

יש לי ילד כיום בן 17 הבדיקה היחידה לשמיעה עשה לפני 10שנים בדיקת ברה הבדיקה בוצעה בשניידר. אנו לא מבנים מה תוצאות הבדיקה אבל רופא להתפתחות הילד אמר שזה בסדר ,הילד מאז שהוא קטן אוהב לראות קלטות וידאו ולשמוע מוזיקה כאשר היה חוזר על המילים היה מבטא זאת לא ברור עד היום ,כיום אני חוזרת על המילים הוא לומד לבטא ומשתמש בזה . קראתי בפורום הפרעות שמיעה על רמת שמיעה ותגובה לצללים שונים וחשובים להבנת הדיבור וכל מה שכרוך בזה
    אני מבקשת איזה מכון יכול לאבחן אם יש לו בעית שמיעה כלשהי מכון שיבדוק מהיסוד אבקש תשובה כמה שאפשר על מנת לעזור לו במידה ויש לו בעיה שמיעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבקש ייעוץ - דחוף!!!

הוספת תגובה

• ייעוץ - דחוף

חגית שגיא
    19/10/2007

רותי שלום,
    לא ברור לי מהודעתך מה הסיבה לחשד ללקות בשמיעה - העובדה שהוא לא מדבר ברור? ומדוע נערכה בדיקת ABR בגיל 7 ולא בדיקת שמיעה רגילה.
    אם לא מדבר ברור צריך גם לפנות לאבחון קלינאית תקשורת לברר את הקושי בהגייה
    בכל מקרה - בנושא השמיעה - על מנת לוודא שמיעה תקינה יש לפנות למכון אודיולוגי באזור מגוריך המתמחה באיתור לקויות שמיעה על מנת לערוך לו בדיקת שמיעה מלאה.
    מקווה שעזרתי
    חגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו