מכשיר שמיעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכשיר שמיעה
    שרה
    18/04/2010

שלום יש לי 2 מכשירי שמיעה שקניתי אותם לפני כשלוש שנים. אחת המכשירים מצפצף ולאניתן לתקנו או לסדרו. בדרך כלל אני עושה בדיקת שמיעה בבי"ח תל השומר כיוון שכל השנים עשיתי ולאחר בדיקה היו מזמינים להתאמת מכשיר. לפני שלוש שנים עשיתי בדיקה שמיעה אך לא הזמינו להתאמת מכשיר. בסוף קניתי מכשירי שמיעה במכון מסויים אך היום וזמן רב לא מרוצה כי יש לי צפצוף במכשיר אחד.
    השאלה שלי איך אני יכולה להתאים מכשיר בהתאם לבדיקת שמיעה.
    למרות שבהתחלה השמיעה היתה טובה אך עם הזמן מאכזב.
    חשבתי להזמין התאמת מכשיר כמו תמיד בתל השומר אך צריך אישור מקופת חולים מירושלים.
    אני חברת קופ"ח כללית מושלם פלטינום.
    מה ניתן לעשות כדי שאהיה מרוצה ולא אפול שוב .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכשיר שמיעה

הוספת תגובה

• מכשיר שמיעה

חגית שגיא
    18/04/2010

שרה שלום,
    מכשיר שהיה טוב בתחילת דרכו ואחרי 3 שנים החל לצפצף - זוהי תופעה טבעית. לעיתים יש שינוי במבנה האוזן עם השנים וההתאמה של המכשיר לאוזן אינה מדויקת כבתחילת הדרך. חוסר אטימה זה יכול לגרום לצפצופים שאת חווה.
    כל מכון שמיעה אשר מעסיק קלינאי תקשורת מוסמכים המתמחים בשיקום שמיעה יכול לספק לך התאמת מכשיר בהתאם לבדיקת שמיעה ורוב הסיכויים שתהיי מרוצה
    לגבי הליך הפניה לתל השומר - עליך לברר זאת מול קופת החולים ומול תל השומר
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צפצוף

שרה
    18/04/2010

בהמשך לתשובתך,
    צפצוף מהמכשיר ולא מאוזניה. החלפתי פעמיים השנה אוזניות ואני שואלת אם מצפצף ולא שומעים את הצפצוף. סימן שמהמכשיר יש צפצוף.
    לכן יש לי פחד לקנות מכשיר שמיעה.
    התודה על התשובה שרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צפצוף

ענת כוכבא
    18/04/2010

לשרה שלום! תופעה של צפצוף, המופיע בתוך מכשיר שמיעה נובעת מתקלה במכשיר עצמו. את הצפצוף את שומעת והאחרים לא. כל קלינאי תקשורת, המתעסק במכשירי שמיעה יוכל להאזין למכשיר שלך ולהפנות אותו למעבדת שירות של החברה, אשר מיבאה את המכשיר לארץ.
    מכשירי השמיעה - כמו כל סוג של מכשור אלקטרוני - עשוים לסבול מתקלות. את רב התקלות ניתן לתקן בעלויות סבירות. ישנן חברות, המאפשרות רכישת אחריות מורחבת לכיסוי תיקונים עתידיים וגם ביטוח אבדן ושבר. לפני שתחליטי לרכוש מכשירי שמיעה חדשים, כדאי שתעשי סקר שוק ע"מ להגיע לספק, שיציע לך את התנאים הטובים ביותר . בהצלחה ובברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו