מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי כאבי אוזניים.אריאלה20/05/2010
שלום
אני תקליטנית במקצועי .בשנה האחרונה התרבו לי כאבי האוזניים(לאחר קריירה של כ15 שנה).
עשיתי בדיקות שמיעה שהתוצאות היו טובות(אמרו לי שחל אצלי ירידה קטנה ולא משמעותית באוזן אחת),
הייתי בבדיקות אצל רופא מומחה שאמר שזה קשור למבנה הלסת שלי וסגירת הפה שלי .
הכאבים אחרי עבודה עם ווליום גבוה לפעמים בלתי נסבלים ,ומצד שני זו הפרנסה שלי ושל ילדיי ואין לי חלופה.
אני משתדלת לעבוד עם אטמים לאחרונה וזה קצת מקל אבל לא בהרבה.
אשמח לשמוע עוד כיוונים או המלצות בעניין כיצד אני יכולה להתמודד עם התופעה הזאת.
אולי אתן מכירות רופא מומחה שיש לו נסיון של עבודה מול מוסיקאים,תקליטנים וכו שידע לשים לב לתופעות הקשורות בנושא.
בבדיקות שעשיתי אין דלקת,אוזניי מרגישות פקוקות ובאוזן שמאל אני מרגישה סוג של כאב שקשה לי לתאר אבל אם הייתי מתארת אותו זה כך:
כאב חד,שומעת קצת בדיסטורשן,אי נוחות וכו.
אין לי סחרחורות,אבל אם זאת אני מאו דעייפה לאחרונה.
מה עלי לעשות???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי כאבי אוזניים
חגית שגיא20/05/2010אריאלה שלום
גם ללא הכאבים שהופיעו באוזניים, ותחושת השמיעה המעוותת - בשל העבודה שלך אני מקווה שאת משתמשת באטמים הבנויים לפי מידת האוזן שלך מכיוון שהם מסוגלים להנחית את העצמות החזקות בצורה הטובה ביותר. את האטמים יש להרכיב לאורך כל זמן החשיפה למוזיקה חזקה.
לגבי הכאבים והעייפות - זו באמת שאלה רפואית - אין ביכולתינו להמליץ שום דבר בנושא.
כמובן שעליך להשאר גם במעקב שמיעתי על מנת לראות שאין התדרדרות נוספת בשמיעה.
האם רופא אא"ג ראה את תוצאות בדיקת השמיעה? אם לא אנא גשי לרופא אא"ג עם התוצאות, יתכן והוא ירצה להפנות אותך לבדיקות נוספות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)