מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעת שמיעה לבתי בת השנתיים ו-9נטלי29/05/2010
שלום,
לפני כשבועיים לערך שמנו לב,אני ובעלי, כי ביתי בת השנתיים ו-9 מתחילה לשאול בתדירות גבוה "מה אמרת?..לא הבנתי..אני לא שומעת אותך..תגבירי את הטלוויזה.." וכו'.יש לציין כי לביתי שפה עשירה ולא מצאנו אצלה פגם בהתפתחות בדיבור והבנה.
אני מאוד מתוסכלת מהעניין כי אני לא יודעת אם זו בעיה בקשב וריכוז או באמת בעיית שמיעה.
אציין גם שהיא סבלה לעיתים מדלקות אוזניים כשהיתה תינוקת אך זה עבר והיא לא סובלת מדלקות אוזניים בשנה האחרונה.
אשמח אם תעזרו לי ותפנו אותי לטיפול מתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעת שמיעה לבת שנתיים ו-9
חגית שגיא29/05/2010נטלי שלום
נוזלים באוזניים אינם תלויים בדלקות אוזניים והם יכולים להופיע ללא כל סימן או כאב. יתכן ואכן לבתך ירידת שמיעה בשל נוזלים. הנוזלים הללו יתכן והיו שם כל הזמן ברמה זו או אחרת ורק כעת הגיעו לרמה שמפריעה לה או שהופיעו לאחרונה מסיבה כלשהי
עליך לגשת עם בתך לרופא אא"ג הוא יבדוק את אוזניה, יפנה אותך לבדיקת שמיעה ולאחר מכן יהיה קל יותר לדעת האם מדובר בבעית שמיעה, אם כן מה הרקע לה, ואם לא לפנות לברורים נוספים
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)