הפרעת שמיעה לבתי בת השנתיים ו-9

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעת שמיעה לבתי בת השנתיים ו-9
    נטלי
    29/05/2010

שלום,
    לפני כשבועיים לערך שמנו לב,אני ובעלי, כי ביתי בת השנתיים ו-9 מתחילה לשאול בתדירות גבוה "מה אמרת?..לא הבנתי..אני לא שומעת אותך..תגבירי את הטלוויזה.." וכו'.יש לציין כי לביתי שפה עשירה ולא מצאנו אצלה פגם בהתפתחות בדיבור והבנה.
    אני מאוד מתוסכלת מהעניין כי אני לא יודעת אם זו בעיה בקשב וריכוז או באמת בעיית שמיעה.
    אציין גם שהיא סבלה לעיתים מדלקות אוזניים כשהיתה תינוקת אך זה עבר והיא לא סובלת מדלקות אוזניים בשנה האחרונה.

אשמח אם תעזרו לי ותפנו אותי לטיפול מתאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפרעת שמיעה לבת שנתיים ו-9

חגית שגיא
    29/05/2010

נטלי שלום

נוזלים באוזניים אינם תלויים בדלקות אוזניים והם יכולים להופיע ללא כל סימן או כאב. יתכן ואכן לבתך ירידת שמיעה בשל נוזלים. הנוזלים הללו יתכן והיו שם כל הזמן ברמה זו או אחרת ורק כעת הגיעו לרמה שמפריעה לה או שהופיעו לאחרונה מסיבה כלשהי
    עליך לגשת עם בתך לרופא אא"ג הוא יבדוק את אוזניה, יפנה אותך לבדיקת שמיעה ולאחר מכן יהיה קל יותר לדעת האם מדובר בבעית שמיעה, אם כן מה הרקע לה, ואם לא לפנות לברורים נוספים

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו