חשיפה לרעש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשיפה לרעש
    סיגל
    01/06/2010

שלום,
    לפני מספר שבועות נחשפתי לצליל מאוד גבוה שנכנס ישירות לתוך אוזני כאשר הצמדתי (בטעות ) את הסלולרי לאוזני בעוד זה מצלצל. בתגובה לכך ובצורה אינסטקטיבית הזזתי מיד את הטלפון מאוזני).
    לפי תחושה אישית, לא מצאתי שיש בעיות בשמיעה, למעט בזמן שהייתי בהופעה שאז הצלילים הגבוהים שנמשכו זמן רב מאוד הפריעו לי עד לכאב אוזניים.
    האם לאור המתואר, יש צורך בבדיקת שמיעה או בבדיקה אחרת כלשהי? האם חשיפה חד פעמית לצליל גבוה, כמו במקרה הנ"ל, עלולה לגרום לירידה בשמיעה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשיפה לרעש

הוספת תגובה

• חשיפה לרעש

01/06/2010

סיגל שלום,
    התלונות שאת מתארת על רגישות לרעש הם כתוצאה מאיזשהי פגיעה באוזן ולכן כדאי לפנות לאאג ולבדיקת שמיעה כדי לבדוק את האוזן. יתכן עם זאת גם שהרגישות תחלוף מאליה עם הזמן.
    רעש רגעי חזק מאד בהחלט יכול לגדרום לירידה בשמיעה (למשל רעש של פיצוץ). אני לא יודעת מה העוצמה המדויקת של הרעש ששמעת ולכן קשה לי לומר אם הרעש הספציפי הזה עשוי לגרום לירידה בשמיעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו