מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירידה בשמיעה - רופא מומחהשירה10/06/2010
שלום,
מזה מספר שנים אני מרגישה ירידה בשמיעה ואכן הייתי בבדיקת שמיעה לפני כחודש שלפי התוצאות שלה אז השמיעה שלי ברמה ירודה מאוד וההמלצה היתה לשני מכשירי שמיעה בשתי האוזניים, אבל הקלינאית אמרה לי שלפי תוצאות הבדיקה לא נראה לה שהפגיעה היא כתוצאה מחשיפה לרעש (עבדתי מספר שנים בסביבת מטוסים...) אלא כתוצאה מפגיעה עצבית (?). לפני שארכוש מכשירי שמיעה, אם בכלל, אני רוצה לבדוק את עניין הפגיעה העצבית אם קיים ואם כן האם אפשר על ידי ניתוח כירורגי לפתור או לעזור לבעיה במקום מכשירי שמיעה. אני מנסה למצוא בחיפוש באינטרנט רופא מומחה לבעיה מהסוג הזה ולא ממש מוצאת תוצאה מתאימה לחיפוש שלי. אולי תוכלו לעזור לי? מחפשת רופא מומחה, בלי קשר לקופה כלשהי, שיהיה מקצועי בתחומו ויכול לעזור לי בעניין כזה, באזור המרכז. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה בשמיעה - רופא מומחה
חגית שגיא10/06/2010שירה שלום,
אין אנו נוהגים להמליץ על אנשי מקצוע או מרפאות/מכונים בפורום הזה. ובמידה וקיימות שאלות רפואיות את מוזמנת להפנותם לפורום רופאי אא"ג
לפי מה שאת מתארת: ירידת שמיעה תחושתית-עצבית, אין אופציה ניתוחית לירידה כזו והפיתרון הוא אכן הרכבת מכשירי שמיעה.
אין לך מה להבהל מפיתרון של מכשירי שמיעה מכיוון שמכשירים אלו היום הם אסטטיים מאוד ומשוכללים מאוד ולכן מאפשרים שמיעה נעימה וברורה ותפקוד טוב במצבים חברתיים שונים.
אני ממליצה לך לגשת למכון המתמחה בשיקום שמיעה ומכשירי שמיעה ולקבל מידע על מכשירי השמיעה על מנת שתוכלי להכיר את התחום ולהווכח בכך בעצמך, ולהגיע להחלטה מושכלת
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)