ירידה בשמיעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה בשמיעה
    גילה
    06/07/2010

אני מרגישה שאני שומעת פחות טוב מאחרים. למשל, בזמן שאנשים אחרים שומעים צלצול טלפון רחוק, אני לא שומעת אותו. איפה ואיך אני יכולה לבדוק את זה? האם ירידה בשמיעה היא ביחס לאיך שאני שומעת או ביחס לאחרים? אציין שאני בחורה בת 28 ללא בעיות בריאות מיוחדות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה בשמיעה

הוספת תגובה

• ירידה בשמיעה

חגית שגיא
    06/07/2010

גילה שלום,
    על מנת לבדוק את מצב השמיעה שלך עלייך לגשת לרופא אא"ג ולקבל הפנייה לבדיקת שמיעה. בדיקת שמיעה מבצעים במכון המתמחה בכך על ידי קלינאי תקשורת מוסמך. לקבלת רשימה של מכונים באזורך העובדים עם קופת החולים בה את מבוטחת, עלייך לפנות לקופה
    לגבי בדיקת השמיעה. תגובה לצלילים בטווח עצמות מסוים נחשבת כשמיעה תקינה וכל תגובה ירודה מכך תחשב כירידת שמיעה- הטווח עצמו נקבע כמובן על פי אוכלוסיה עם שמיעה תקינה.
    במידה ויש בדיקות נוספות אנו משווים אליהם ורואים האם יש החמרה ביחס לאיך ששמעת בבדיקה הקודמת.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו