מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת שמיעהמאיר10/07/2010
לפורום שלום ערכתי בדיקת שמיעה והתוצאה היתה ירידה בשמיעה בשתי האוזנים ל55DB .מה זהאומר מבחינת יכולת השמיעה והאם אני צריך להרכיב מכשירי שמיעה בשתי האוזנים לאור התצאות. בברכה מאיר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת שמיעה
חגית שגיא10/07/2010מאיר שלום
שמיעה תקינה היא מצב אשר הנבדק מגיב בבדיקת השמיעה לכל הצלילים בטווח שבין 0-15dB. שמיעה של 55dB מוגדרת כירידת שמיעה בינונית. כמובן שיש להתייחס לבדיקה בשלמותה, איני בטוחה למה מתייחס הנתון 55dB האם לממוצע תדרים באודיוגרמה או לבדיקות דיבור.
ירידות שמיעה בינוניות, פוגעות בדרך כלל ביכולת התפקוד השמיעתי היום יומי וביכולת לנהל שיחה בסביבות שמיעתיות שונות ולכן נחוץ להרכיב מכשירי שמיעה בירידות כאלו. האם אתה חש קושי שמיעתי כלשהו? אם כן, כדאי שתרכיב מכשירים על מנת להקל על הקושי
אני מציעה שתיגש לקלינאי תקשורת המתמחה בשיקום שמיעה ותקבל ממנו ייעוץ מקיף לגבי מצב השמיעה שלך והאפשרויות המתאימות לך.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת שמיעה
מאיר10/07/2010לחגית שלום ראשית תודה על התשובה המהירה.לגבי יכולת השמיעה שלי בתפקוד היום יומי שלי אנני חש בבעיות שנובעות משמיעה לקויה .לעיתים אני מתקשה לשמוע דברים כמו שיחה של אנשים שיושבים במושב האחורי של האוטו כשאני נוהג.או שהשעון היד שלי מצלצל אנני שומע ואחרים מפנים את תשומת ליבי.האם לדעתך אני חייב להתחיל להרכיב מכשירי שמיעה בשתי אוזני ואיזה מכשירים ממולץ אוזני רגילות ביותר. בברכה מאיר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת שמיעה
חגית שגיא11/07/2010למאיר,
על מנת להתאים מכשיר שמיעה בצורה הטובה ביותר יש לראות בדיקת שמיעה מלאה, לבדוק את מבנה האוזן ולקבל פרטים מקיפים על ההיסטוריה הרפואית ועל חיי היום יום שלך. לכן, אין באפשרותי לתת לך המלצה לא לגודל מכשיר ולא לטכנולוגיה מתאימה.
רק לשם דוגמה: אתה מדווח כי אוזניך רגילות, אך האם התעלה ישרה או מפותלת, האם יש הפרשת צרומן (שעווה) או לא, ויש עוד דברים שעלינו לדעת על מנת לבחור מכשיר מתאים.
אני אחזור על המלצתי. הדרך הטובה ביותר היא לגשת למכון לשיקום שמיעה - ברוב המקומות היעוץ למכשיר שמיעה הוא ללא תשלום וללא התחייבות לרכישה - ולקבל המלצה מתאימה על פי הנתונים המדוייקים שלך.
דרך אגב, העובדה שאחרים בסביבתך שומעים את שעון היד שלך ואתה לא - נובעת בדיוק מהירידה בשמיעה, וכך גם הקושי לנהל שיחה בסביבה רועשת.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)