מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דפיקות באוזןרז06/11/2007
שלום אני נער בן 15 וכל פעם שאני שוכב אל אוזן ימין אני שומע באוזן שמאל מין בומים קטנים כאלה באוזן וזה ממש מפריע ומעצבן
ובגלל זה אני יכול לישון רק אל צד אחד
מה ניתן לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דפיקות באוזן
חגית שגיא07/11/2007שלום רז
באוזן עוברים כלי דם, ולעיתים כשהאוזן אטומה (כמו במצב ששוכבים עליה) שומעים את הדופק. כנראה ואלו ה'בומים' שאתה שומע.
אם זה מאוד מפריע אתה יכול לגשת לרופא אא"ג ולהתייעץ איתו לגבי פיתרון לבעיה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרז
רז07/11/2007שלום זה שוב אני זה לא בומים של הוריד ...וגם אני שומע אותם רק אוזן אחת וגם זה ממש חזק וזה כבברה מון זמן שזה ככה וזה ממש מעצבן ..אולי בכול זאת את יכולה ליעץ לי מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדפיקות באוזן
07/11/2007רז הדפיקות הללו שאתה שומע מכונות טנטון וכפי שאתה מתאר אותו ניראה כי מקורו באוזן התיכונה. לפיכך, אין מנוס מביקור אצל רופא א.א.ג אשר יסתכל באוזן ואף אולי יפנה אותך לבדיקות נוספות בכדי לברר את מקור הטנטון. חשוב מאד שתיגש לרופא. הנחמה היחידה שלי אליך היא שהוא באמת עשוי לפתור את הבעיה וטנטון כמו שאתה מתאר אכן יכול להיות מטופל בצורה טובה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)