חירשות עקב טיסה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חירשות עקב טיסה
    אורן
    20/07/2010

הייתה לי ירידה בשמיעה באוזן ימין כתוצאה משירות צבאי בחיל האוויר
    הומלץ לי לקנות מכשיר שמיעה אך לא קניתי
    בנסיעה האחרונה לארה"ב (בטיסת פנים) כ 8 שעות אחרי הנחיתה נסתמו לי שתי האוזניים
    והפסקתי לשמוע לחלוטין. נלקחתי לרופא וקיבלתי טיפול בסטרואידים (מינון נמוך ) .
    כל זה קרה לפני 10 ימים מאז אין שיפור. אתמול בבוקר נחתתי בארצנו ומאז אני מאושפז
    ומטופל בסטרואידים (הפעם מינון גבוה יותר) אשמח לחוות דעתכן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חירשות עקב טיסה

הוספת תגובה

• חרשות עקב טיסה

חגית שגיא
    20/07/2010

אורן שלום,
    קודם כל נאחל לך שהטיפול יצליח ותרגיש טוב
    השאלה שאתה שואל הינה שאלה על יעילות טיפול רפואי וזה לא הפורום לענות לך על שאלה כזו.
    לגבי ירידת השמיעה באוזן ימין, לא ראיתי את ירידת השמיעה אך אם איש מקצוע המליץ לך לרכוש מכשיר הייתי ממליצה לבדוק את הנושא מכיוון שירידת שמיעה שאינה מטופלת עלולה לגרור החמרה בשמיעה באוזן הזו וירידה בלתי הפיכה ביכולת התפקוד של האוזן
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרשות בעקבות טיסה

ענת כוכבא
    20/07/2010

לאורן שלום!רגישות אישית של מערכת השמיעה עלולה לגרום לתופעות של ליקוי שמיעה כתוצאה מלחץ לא מווסת בעת הטיסה. לרב הבעיה חולפת כתוצאה מטיפול מתאים. לא נותר לך אלא להתעזר בסבלנות ולבצע מעקב שמיעתי , על מנת לאמוד את מידת השיפור בספי השמיעה. כאשר תגיע למצב יציב, כדאי לך בכל זאת להתענין ברכישת מכשיר שמיעה כפי שהומלץ לך בעבר.
    איחולי החלמה מהירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו