אוזניות סיליקון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוזניות סיליקון
    נועה
    30/07/2010

שלום לכן
    אני בת 39 וסובלת מילדות מבעיות באוזניים,נקב,שמיעה ירודה,כאבי אוזניים נוראיים בנחיתות/ירידות של ים המלח,לפי מה שהבנתי יש לי בעיה של אוורור באוזניים ועד היום לא הצליחו לפתור את הבעיה שלי,הייתי אצל מס' רופאי אף אוזן גרון אבל אף אחד מהם לא ממש עזר לי, רופאה אחת המליצה לי לסתום את האף ולהוציא אוויר דרך האוזניים בערך 20 פעמים ביום,וזה ממש לא נראה לי פתרון,זה דיי כואב,אני עושה את זה רק כשאין לי ברירה בזמן טיסות,ולדעתי זה מה שגרם לנקב באוזן, שבמקרה שלי זה אולי טוב,כי בזמן שיש לי נקב אין לי כאבי אוזניים,לפי הרופא זה מאין כפתור טבעי,וכאן מתחילה הבעיה השנייה שאסור לי להכניס מים לאוזניים .האם יש מכון שמתמחה בבעיות כמו שלי?אני גרה באזור אשדוד.
    שמעתי שיש אוזניות סיליקון בהתאמה אישית שאיתן אפשר להיכנס למים,איפה ניתן להשיג אוזניות כאלו?
    תודה לכן מראש,נועה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוזניות סיליקון

הוספת תגובה

• אטמים נגד מים

חגית שגיא
    01/08/2010

נועה שלום,
    אכן ניתן ליצור אטמים לפי מידה נגד מים. אנא בררי על מכון המתמחה בשיקום שמיעה ליד ביתך. קלינאיות התקשורת שם יוכלו לקחת מידה ולהכין לך אטמים.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו