מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ליקוי שמיעה עצביקובי13/11/2007
שלום אני בן 35 סובל מליקוי שמיעה עצבי מגיל 10 באוזן שמאל שבאוזן זאת אינני שומע כלל ,
מה שנישאר לי זה אוזן ימין רק כאשר בזמן האחרון אני מרגיש שיש ירידה בשמיעה גם .
לאורך כל השנים הייתיי סובל מסחרחורות איבוד שיווי מישקל בחילות הקאות וכאבי ראש
הרכבתי פעם מכשיר שמיעה אבל הורדתי אותו לגמרי מהבושה שלא יצחקו עליי .
השאלה שלי היא אם עכשיו ככל שאני מתבגר יש יותר בעיות כי אני מטופל אצל רופא א.א.ג שבו הוא מנקה ושואב שלי באוזניים חוזרות ונשנות הבעיות שסיפרתי כמו :כאבים ולחץ בראש , סחרחורות , איבוד שיווי משקל, בחילות , הקאות , חוסר ריכוז בקיצור אני מרגיש אטום לגמרי כי לפי מה שאני קורא בכל מיני מאמרים שכל זה קשור לליקוי שמיעה עצבי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליקוי שמיעה עצבי
איילה ולדמן13/11/2007קובי שלום
לפי התאור שאתה מסרת אתה סובל מבעיות שקשורות כנראה גם במערכת ההולכתית וגם במערכת התחושתית-עצבית. ואכן התופעות שאתה מתאר יכולות לנבוע גם מהאוזן התיכונה וגם מהאוזן הפנימית. באשר למצב הרפואי של האוזניים שלך, מי שמוסמך לענות לך הוא רופא א.א.ג וטוב שאתה נמצא אצלו במעקב תקופתי. לגבי המצב השמיעתי, אם כפי שתארת הינך סובל מירידה בשמיעה גם באוזן הטובה שלך, כדאי שתדע שיש פתרונות טובים בהרבה משהיו קיימים לפני שנים וחשוב וכדאי לגשת לקלינאי/ת תקשורת לצורך יעוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)