עצבנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצבנות
    ימית
    16/08/2010

אבא שלי סובל מירידה בשמיעה לאחר אירוע בעבודה שלו לפני כעשר שנים. שמתי לב שהרבה פעמים הוא לא מבין ועצבני. האם עצבנות מתלווה לחרשות בדרך כלל? אני חושבת שמאז שהוא לא שומע הוא יותר עצבני והוא לא מוכן לשים מכשיר שמיעה למרות שהלך והוציא הרבה כסף על מכשיר טוב מאד (בהשפעת אמא שלי כמובן).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצבנות

הוספת תגובה

• עצבנות

ענת כוכבא
    16/08/2010

לימית שלום! אינני פסיכולוגית, כך שהתשובה שלי תהיה מבוססת על נסיוני מעבודה עם אנשים עם לקות שמיעה.
    לקות שמיעה גורמת לאדם להרגיש חסר בטחון עקב חוסרים במידע השמיעתי. הוא גם יכול להימצא במתח במצבים חברתיים וברור, כי יכול גם כתוצאה מכך להיות עצבני. אינני מכירה את אביך, לכן אין ביכולתי לעוץ עצה, אך לדעתי המצב יכול להשתנות אם תשכנעו אותו להתחיל להרכיב את מכשיר השמיעה באופן עיקבי. התקשורת שלו עם הסביבה תהיה הרבה יותר קלה וזורמת וזה בהחלט יכול לשפר את מצב רוחו. בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו