שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    ריימון
    20/08/2010

שלום,
    כאשר אני שותה משקה חריף השמיעה שלי מתחילה לזייף באופן מפחיד למדיי, לאחר חצי שעה הכל נרגע וחוזר לקדמותו. ידוע לכם על התופעה?

שאלה שנייה, במהלך אימוני במכון כושר אני מרגיש שהאוזניים קצת נאטמות או אפילו עם קצת לחץ.
    האם משהו נשמע לא תקין לאור מה ששאלתי?

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה

20/08/2010

ריימון שלום,
    לגבי השתייה החריפה - אלכוהול בהחלט יכול לגרום לעיוות בתפיסה תחושתית ואצל כל אחד יש לזה ביטוי מעט אחר. בהחלט יתכן כי אצלך זה גורם לעיוות בשמיעה
    לגבי האטימות בזמן אימון - ראשית הייתי ממליצה לפנות לרופא אאג שיבדוק את אוזניך. חשוב גם לדעת מה התנאים בהם אתה מתאמן. האם יש רעש או שאתה מאזין לנגן בזמן האימון? נסה להמנע ממוזיקה חזקה ואולי זה יקל על תחושתיך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך!

ריימון
    21/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

ריימון
    24/08/2010

האם התחושה שאני מרגיש (עיוות בשמיעה) בזמן שתיית אלכוהול הוא משהו לא מסוכן וזמני? או שיש להמנע מכך?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

ענת כוכבא
    24/08/2010

לריימון שלום! תחושתך הינה זמנית - כל עוד אתה נמצא תחת השפעת אלכוהול, אך מערכת השמיעה באותו הזמן עלולה להיות פגיעה יותר לנזקי רעש, לכן מומלץ לשקול את צעדיך בהמשך. בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו