מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שילוב של שתל באהא + מכשיר שמיעהרונה30/08/2010
יש לי שאלה שאני מכוונת לסימונה מאחר ואני מטופלת על ידה במכון הדים בראשון לציון. עוד מעט אני הולכת להיות מנותחת בתל השומר, בניתוח של שתל הבאהא. ואחרי שיותקן לי המעבד אצטרך לכוון את המכשיר באוזן ימין. שאלות:
אם המעבד מגביר גם קצת את אוזן ימין, אז איך מכוונים את המכשיר? הרי התוכנה של הבאהא היא בבית החולים, והתוכנה של המכשיר הרגיל היא ב"הדים", אז איך יודעים איך להגביר את המכשיר כך שלא יפריע לשתל? או להיפך? האם ניתן לבקש בבית חולים שיתנו לי העתק של הכיוונון כדי לכוון טוב את המכשיר אחר כך?
שאלה נוספת נוגעת להאם בכל מכון של "הדים" הקלינאיות יכולות לעבוד עם מצב של שתל באהא + מכשיר בצורה מוצלחת מבחינת כיוונון המכשיר. אני שואלת כי עברתי לא מזמן לת"א, וקצת מסובך לי להגיע מבחינה תחבורתית למערב ראשון (שלושה אוטובוסים ולפחות 4 שעות הלוך וחזור במצטבר).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתל באהא+מכשיר שמיעה
31/08/2010הי רונה,
התשובות לגבי שאלתך הן שלכל הבעיות יש פתרון. הקלינאיות, רובן ככולן יודעות לכוון מכשיר שמיעה בשילוב עם BAHA. לגבי כיווני ה- BAHA, אם ינתן לך דגם INTENSO, כפי שאני צופה הוא אנלוגי ולכן אין לו כיוונים במחשב.
בנוגע לכל מידע נוסף את מוזמנת לפנות אלי בטלפון או במייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)