מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התכווצות אוזניה רכה של מכשיר שמיעהרונה12/09/2010
שלום,
האוזנייה הרכה באחד ממכשירי השמיעה יוצאת לי באחרונה כל הזמן מהאוזן, ואני חושבת שזה בגלל שהיא התקשתה. אולם בנו לי את האוזניה הזו באפריל 2010, זה סביר שצריך להחליף אוזניה רכה כל כמה חודשים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכווצות אוזניה רכה של מכשיר שמיעה
חגית שגיא12/09/2010רונה שלום
תדירות החלפת אוזניה תלויה במספר גורמים, לכן קשה להגדיר מראש כל כמה זמן צריך להחליף אותה. בעיקרון אוזניות רכות מתבלות מהר יותר מאוזניות קשות ויש מקרים רבים בהם לאחר שנה של שימוש יום יומי באוזניה רכה יש צורך לבנות חדשה.
האוזן עצמה יכולה לשנות את צורתה אפילו בעת ירידה ועלייה במשקל, ויתכן שהאוזניה יוצאת מהאוזן בשל משהו הקשור לאוזן ולא לאוזניה. הייתי ממליצה לך לגשת למכון בו רכשת את האוזניה ולברר יחד איתם את הנושא
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכווצות אוזניה רכה של מכשיר שמיעה
ענת כוכבא12/09/2010לרונה שלום! אוזניות רכות מתקשות עקב השפעת החום ,הלחות והפרשות של האוזן ובד"כ אנו רואים שינויים כאלה בסביבות 9-12 חודשים. מוזר לי כי אוזנייה מתקשה תוך 5 חדשים, אך יתכן כי הדבר נובע ממצב האוזן שלך.אחד הגורמים, שיכולים להחיש את קצב ההתקשות הינו ניקוי האוזנייה באלכוהול, אשר אסור בשימושב אוזניות ומכשירי שמיעה. פני למקום, ממנו רכשת את האוזנייה והיוועצי איתם.בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)