בני בן שנה ושבעה חודשים הומלץ ברה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בני בן שנה ושבעה חודשים הומלץ ברה
    מיטל
    24/09/2010

זה אכן מה שנעשה אך יש לי מס' שאלות
    הילד נעמד רק לאחר ניתוח כפתורים לפני היה לו ניתוח שקד שלישי יש מסכת של א.א.ג .
    אין משהו שמעיד על בעיה ישנו מעקב של פזיוטרפיסטית אךיחד עם זאת ישנו עיכוב מחסום הוא הולך מסביב לקיר או חפץ אך לא מהתהלך לבד רק נעמד רוצה ולא רוצה
    שאלתי העיקרית:
    מה אם הבדיקה יוצאת תקינה ואין בעיה בשמיעה מה אז הילד לא מדבר רק אבא
    הוא לא נראה בבועה הוא מגיב משחק במשחקים מוסיקה חייכן ומשום מה הכל בעיכוב אני לא חיה עפ"י הספר אך אני בהחלט מתחילה לדאוג אין לי בעיה להתמודד עם הכל אך האי וודאות זה מוציא אותי מן הדעת יכול להיות שבגיל הזה הילד יכול להבין שזה מעסיק אותנו סביבו יש לו אחות בכורה והיא מאוד אוהבת אותו ומשחקת איתו מה עליי לעשות האם יש מידע מכוון
    אני אובדת עצות
    אשמח לתשובה תודה מיטל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בן שנהושבעה ודשים

חגית שגיא
    25/09/2010

מיטל שלום
    כשש חשד תמיד כדאי לאבחן
    את אומרת שבנך במעקב פיזיותרפיה וזה טוב - הם יוכלו לתת לך הנחיות כיצד לקדם את ההתפתחות המוטורית של בנך
    כך גם לגבי השפה,כדאי לקבוע אבחון קלינאית תקשורת, כמובן שעדיף שהאבחון יעשה לאחר שיש מידע על מצב השמיעה. באבחון תוכלי קבל תשובות טובות יותר והנחיות כיצד לקדם את ההתפתחות השפתית
    שלו
    אם את מרגישה שיש עיכוב כללי בהתפתחות שלו, את יכול לפנות למכון להתפתחות הילד שם הוא יוכל לעבור אבחון מקיף הכולל את התחומים שהזכרתי קודם ותחומים נוספים, ואז תקבלי את התשובות המקיפות ביותר.
    מקווה שעזרתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו