טינטון בעקבות תאונת דרכים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טינטון בעקבות תאונת דרכים
    עופרR
    07/10/2010

שלום רב ,
    בעקבות תאונת דרכים שעברתי בחודש מאי האחרון [קיבלתי מכה חזקה בראש , וויפ פלאש ]
    מאז התאונה השתנו חיי אני שומע באוזניים כול הזמן רעשים אשר בשעות הלילה נשמעים יותר חזק מהבוקר
    לא מסוגל לישון לילה אחד !!!!טוב עד הבוקר ללא הפרעה בדרך כלל אני ער כבר בסביבות השעה 02.30 ומסתובב עד 05.00 ורק אז נרדם לשעתיים
    נשלחתי לבדיקת שמיעה ויש ירידה משמעותית בשמיעה שלי וכל זאת לאחר התאונה
    אני רוצה להדגיש שלפני התאונה הכל היה בסדר גמור שמעתי טוב וללא צילצולים באוזניים
    הפכתי לאדם קצת עצבני

לעזרתכם המאוד נחוצה
    אודה מראש
    עופרR

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טינטון בעקבות תאונת דרכים - תגובה

ענת כוכבא
    10/10/2010

לעופר שלום! מומלץ לעבור אבחון הטינטון (הרעשים באוזנייך) ואבחון מקיף של א.א.ג. ושל נוירולוג.הם יוכלו להגיד לך האם קיימת דרך רפואית לעזור לך.ישנם רופאים, המתמחים בטיפול בטינטון.
    במיקרים, בהם אנשים סובלים מטינטון יחד עם ליקוי בשמיעתם מומלץ להתאים מכשירי שמיעה, אשר דרך שיפור מצב השמיעה חושפים אותך לרעשי היומיום ובכך ממסכים את הרעשים שבאוזנייך. ניתן גם לתכנת במכשירים מיוחדים תכנית רעש מיוחד, המותאם לטינטון שלך, אשר תחשף אליהם לפחות פעם- פעמיים ביום על מנת לטפל בטינטון.ישנם גם אביזרים, המפיקים רעשים מיוחדים, אותם שמים ליד המיטה או מתחת לכרית על מנת להקל על המצב בלילה. כפי שאתה רואה, קיימים פתרונות רבים, לכן עליך להתחיל באבחון ולמצוא את הדרך הטיפולית המתאימה לך.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו