ירידה בשמיעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה בשמיעה
    הלנה
    25/10/2010

לאחר עבודה של 8 שנים עם אוזניה אני מרגישה ירידה בשמיעה באוזן שמאל (לא האוזן עם האוזניה) האם יש קשר ? קשה לי לשמוע בסביבה רועשת ועקב כך גם עזבתי את העבודה.בבדיקת שמיעה אמרו שהשמיעה טובה מאוד. ההרגשה היא כמו פקק באוזן או נוזלים, יש לציין שבאמת כשאני מנקה את האוזן אז הקיסם יוצא רטוב אבל הרופא אמר שאין לי נוזלים באוזניים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה בשמיעה

הוספת תגובה

• ירידה בשמיעה - תגובה

ענת כוכבא
    25/10/2010

להלנה שלום! לא תמיד ההרגשה שלנו תואמת את הממצאים- את מתלוננת על בעית שמיעה וכפי שכתבת בבדיקת שמיעה נמצא , כי נינך שומעת טוב מאוד. עליך להתייעץ אולי שוב עם רופא א.א.ג. ולשאול לגבי הרטיבות שאת רואה בתעלת האוזן .קושי בשמיעה בסביבה רועשת עשויה לנבוע מהזדקנות מערכת השמע: כבר מגיל 35 שנים אנו עשוים לחוות קושי בהבנת דיבור על רקע רעש. אם הדבר מלווה בליקוי שמיעה כלשהו, ניתן להיעזר במכשירי שמיעה, אך כל עוד שמיעתך תקינה, תצטרכי למצוא דרכים לשפר את שמיעתך בסביבה רועשת כמו שיפור מיקומך מול בן שיחה והתרחקות ממקורות הרעש. בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו