מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ליקוי שמיעהhanna4331/10/2010
אני אשה בת 62 שסובלת שנים מאי הבנה כשאחרים מדברים אלי. אני שומעת את הרעשים,קולות,אבל לא מבינה מה מדברים אלי.לדוגמה משהוא יכול לבוא ולהגיד לי את המילה מחר ואני אבין אותה אחר. פניתי לרופאת א.א.ג והיא קבעה שיש לי סדק שעצם השמע.על כך קיבלתי מכשיר שמיעה,שאני טוענת שלא היתי זקוקה לו אלה להשתלה של מכשיר כפי שעושים בחו"ל. מה לעשות כדי הרופאה לא תחזור על עצמה כמו תוקי וכל פעם תענה "כן,הבנתי את לא שומעת"אני שומעת כל רשרוש רק לא מבינה שפונים תמיד אלי.תודה על התשובה.בבדיקות מצאו ירידה בשמיע מצד ימין 40 דציבל בצד שמאל 35 דציבל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליקוי שמיעה - תגובה
חגית שגיא01/11/2010חנה שלום
על פי הנתונים שסיפקת אכן יש לך ירידה בשמיעה. הירידה בשמיעה גורמת לך להיות חשופה לצלילים ועל כן את חשה שאת שומעת, אבל על מנת להבין דיבור אנו צריכים להיות חשופים לצלילי דיבור שונים, ובירידה כפי שתיארת (התיאור חלקי אך נענה כללית) חלק מצלילי הדיבור אינם נגישים לך ועל כן לא תמיד את מבינה את שנאמר לך ולעיתים את מעוותת את המילים שאת שומעת.
מכשיר שמיעה לרוב הוא אכן הפתרון, גם בחו"ל. ישנם ניתוחים שונים הקשורים לשמיעה, אך הפתרון הנפוץ הוא עדיין מכשיר שמיעה עקב היותו לא פולשני ושאינו מצריך הרדמה מלאה.
במידה ואינך מרוצה מההגברה שמכשיר השמיעה שברשותך מספק לך, עליך לחזור למקום שרכשת אותו ולתאר בדיוק מה הקשיים על מנת שיוכלו לכוון לך אותו לשביעות רצונך.
איני יודעת מה ירידת השמיעה המדויקת אך כנראה ואת צריכה מכשיר שמיעה גם לאוזן השנייה (את מציינת מכשיר ולא מכשירים אז אני מניחה שרכשת מכשיר לאוזן אחת), ויתכן וזה יספק לך את התפקוד שאת מחפשת
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)