בדיקת שמיעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת שמיעה
    רחל
    27/11/2010

שלום

אני בת 48 ולאחר סחרחורות חוזרות ואי יציבות של לחץ הדם התבקשתי לעבור בדיקת שמיעה ביצעתי את בדיקת השמיעה והייתי רוצה לדעת מה התוצאות אומרות נאמר לי ע"י הבודקת כי יש ירידה בשמיעה

r 15 dick100% db 50
    l 20 dick 100% mask level 50 db55

המלצות לחזור לרופא א.א.ג למעקב והמשך בירור
    הערות כלליות
    מעט הבדל בין האוזניים בבדיקה ה- וב- srt
    וכן ירידה מזערית בתדרים הנמוכים.

עלי לשאול מה אומרת הבדיקה וכמו כן עדין יש לי סחרחורות ולח דם שאינו תקין בדרך כלל נוטה כלפי מעלה.
    כמו כן יש לי סוכר כולסטרול וכן טרגליצלירם, אני נוטל תרופות.
    בבדיקות הדם חלק מהבידקות יצאו אינזימים בכבד.
    האם הכל קשור אחד לשני
    מחכה לתשובתכם.
    רחל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת שמיעה

הוספת תגובה

• בדיקת שמיעה - תגובה

חגית שגיא
    27/11/2010

רחל שלום

בהודעתך את מציינת את תוצאות בדיקות הדיבור בלבד, על מנת לקבל תשובה מדויקת על מצב השמיעה ועל תוצאות הבדיקה (בעיקר אם התלונה היא חוסר יציבות וסחרחורות) חייבים להתייחס גם לנתונים המפורטים בגרף האודיוגרמה עצמו (האיקסים הכחולים העיגולים האדומים וכו')
    על סמך בדיקות הדיבור אני יכולה לומר לך שתוצאה של 15dB ב- SRT כפי שמופיע באוזן ימין נחשב בתחום הנורמה, SRT של 20dB נחשב כירידת שמיעה קלה מאוד, העובדה שבבדיקת הדיסקרימינציה הצלחת לחזור על כל המילים (100%) היא דבר טוב
    אך שוב, ללא ידע על האודיוגרמה עצמה אני לא יכולה לספק תשובה מלאה לגבי האם יש או אין ירידה בשמיעה מכיוון שסף חזרה על מילים יכול להיות תקין ועדין נראה בצלילים מסוימים ירידה בשמיעה

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו