להגן על האוזן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להגן על האוזן
    אני
    05/12/2010

שלום רב. קניתי אטם מיוחד לאוזן שמותאם אישית, עם "מסנן" שלא אוטם את הרעש לגמרי, אבל 'מוריד' דציבלים. (במכון פרטי). אני מרגישה שזה עוזר בחתונות/במקומות רועשים. שאלותיי: 1-האם יש עוד דרכים "להגן" על האוזן? 2-איך מנקים אטם כזה? (מדי פעם שמה וזלין לריכוך האטם). תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להגן על האוזן

הוספת תגובה

• להגן על האוזן - תגובה

ענת כוכבא
    05/12/2010

שלום רב! הדרך היחידה להגן על האוזניים בפני נזקי רעש היא להפחית ככל האפשר את עוצמת הקולות, אליהם את נחשפת. לגבי הניקוי: מאחר ולא מוכר לי סוג חומר האטמים, הזקוק לשימון לצורך ריכוך אינני יודעת מהו חומר הניקוי המומלץ. עליך לשאול במקום בו רכשת את האטמים אודות דרכי הניקוי הנכונות, שלא פוגעות באטם.בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ועוד שאלה

אני
    05/12/2010

תודה על המענה המהיר. שאלה נוספת- האם יש אטם מיוחד גם נגד מים, מלבד אטמים שקונים בסופר שהם לא מותאמים אישית לאוזן? תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ועוד שאלה - תגובה

ענת כוכבא
    05/12/2010

בכל מכון, בו עוסקים בהתאמת מכשירי שמיעה ניתן להזמין אטמים אישיים נגד מיים לפי מידת האוזן. ישנם אטמים שקופים ואטמים צבעוניים,בעלי תכונה מיוחדת של ציפה במיים. תחזוקת אותם האטמים הינה רחיצה במיים וסבון וייבוש טוב בין שימוש לשימוש על מנת למנוע היווצרות עובש. בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו