נוזלים באוזן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוזלים באוזן
    דיקלה
    12/12/2010

שלום, בתי בת 4 מדברת קצת בצעקות ועדיין יש כמה אותיות שהיא לא מבטאה אותן בצורה נכונה: ז, צ, ש ומדברת עם ב דגושה באות פ אין לה את הבעיה היא יכולה להגיד ספר בצורה נכונה אבל כלב או חבר יהיו עם ב דגושה.
    מבדיקת שמיעה שעשינו לה עולה שיש ירידה בשמיעה באוזן אחת. בדקנו ומצאנו שיש נוזלים באוזן אבל הרופא אמר שהם ממש במידה מועטה כנראה בגלל נזלת ואין מה לעשות חוץ מלנסות לייבש את הנזלת. אני נותנת לה סירופ שנקרא אפלפי, רק התחלנו השבוע.
    מה המלצתכן בעניין? יש מקום להתייעץ עם קלינאית תקשורת בנושא האותיות שהיא לא מבטאה נכון או שעליי לחכות לגיל מתקדם יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נוזלים באוזן

הוספת תגובה

• נוזלים באוזן - תגובה

חגית שגיא
    12/12/2010

דקלה שלום
    לגבי האותיות ז' ש' ו- צ' - אני לא יודעת מה השיבוש אבל אם היא הוגה אותם אבל יש שיבושים באותיות אלו שתקינים לגיל 4 ויש שיבושים שמצריכים התערבות טיפולית
    אני חושבת שכדאי לקבוע תור לאבחון אצל קלינאית תקשורת על מנת לקבל תמונה ברורה
    במקביל יש להישאר במעקב רופא אא"ג ובמעקב שמיעתי ולוודא שמצב הנוזלים באוזן וירידת השמיעה נפתרים
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו