אטמי אוזניים אישיים.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אטמי אוזניים אישיים.
    שלומי
    26/12/2010

שלום אני מבלה מפעם לפעם בפאבים ובמועדונים בהם יש מוזיקה רועשת. אם אני לא שם אטמים האוזניים כואבות לי אחרכך ואני מפחד שיהיה לי נזק לשמיעה.

אני רוצה לשמוע המלצות לאטמי אוזניים אישיים והאם לדעתכם זה הפתרון האידיאלי?
    כמה זה אמור לעלות?

איזה חברות מתמחות בזה? תודה.
    כמו כן, האם ניתן שהם יהיו קטנים עד שלא יראו אותם כמעט וגם איכותיים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אטמי אוזניים אישיים.

הוספת תגובה

• אטמי אוזניים אישיים. - תגובה

26/12/2010

שלומי שלום
    אטמי אוזניים אישיים הם פתרון טוב, אך הפתרון האידיאלי הוא להתרחק ממקומות רועשים או לבקש שינמיכו את המוזיקה היכן שאפשר. לצערנו טרם נאכף החוק שמגביל את עוצמת הרעש במועדונים ובאולמות ארועים.
    את אטמי האוזניים ניתן לעשות במכוני שמיעה שונים.
    במידה ורוצים אטמים מיוחדים עם פילטרים לדיבור או מוזיקה ניתן לשלוח מידות של אוזן לחברות בחו"ל.
    ניתן לעשות אטמים קטנים יחסית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.. שאלה קטנה

שלומי
    26/12/2010

ברור שעדיף להימנע, אבל האם הגנה על ידי אטמים לא פותרת את הבעיה לגמרי? :)

פעם ראיתי מישהו שרשם שגלי הקול גם חודרים דרך הפה או האף ויכולים להזיק? האם יש בסיס לטנעה זו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.. שאלה קטנה - תגובה

ענת כוכבא
    27/12/2010

לשלומי שלום! ברור שאם תקפיד כל הזמן להיעזר באטמים איכותיים,תפחית משמעותית את עוצמת המוזיקה ו/או הרעש אליהם תחשף. עדיין שהייה ממושכת במקום מאוד רועש -גם עם אטמים- עשויה ליצור נזק מצטבר למערכת השמיעה. הדבר תלוי כמובן גם כן ברגישות האישית שלך ,שמשתנה מאדם לאדם.
    לגבי חדירת רעש חאוזניים דרך הגוף - הגוף סופג אנרגיה, בעיקר של תדרים נמוכים(באסים) וזה עלול להשפיע לרעה על מערכות שונות בגוף - כמו להעלות את לחץ הדם, לגרום לעצבנות, לעייפות וכד'. האנרגיה הזאת אינה חזקה מספיק על מנת לפגוע בשמיעה בצורה עקיפה ( לא ישירות דרך האוזניים). בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו