התאמת אטמים אישיים - כאב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התאמת אטמים אישיים - כאב
    חיים
    30/12/2010

שלום, היום עשיתי התאמה לאטמים אישיים, הוחדר לתוך אוזני איזשהו חומר כמו פלסטפינה כדאי שיהיה ניתן להכין את האטם על פי הגודל של האוזן. הבדיקה עצמה קצת כואבת ועכשיו כואבת לי עדיין קצת האוזן הימנית. האם בדיקה כזאת יכולה להיות מסוכנת?
    כמו כן סתם עלתה לי שאלה, מה הסכנות אם דוחפים עצם כלשהו או אטם עמוק לאוזן? קריעה של עור התוף? נזק בלתי הפיך? או? תודה על התשובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התאמת אטמים אישיים - כאב

הוספת תגובה

• התאמת אטמים אישיים - כאב - תגובה

ענת כוכבא
    30/12/2010

לחיים שלום! כאב באוזן כתוצאה מלקיחת מידה בעזרת חומר על בסיס סיליקון רך הינו נדיר, אך עשוי להופיע אצל אנשים, בעלי רגישות רבה יותר ללחץ בתעלת האוזן. אם תוך יום- יומיים המצב לא משתפר, פנה לרופא אאג.כעיקרון, נלקחות מליוני מידות בשנה בעולם כולו באותם החומרים, לכן אני מסיקה, כי פעולה זו אינה נחשבת למסוכנת.
    לעומת תהליך מבוקר של לקיחת מידה,בו מוחדרת ספוגית אל תעלת האוזן ע"מ להגן על עור התוף, החדרת חפץ זר לאוזן ללא פיקוח או התאמה למבנה האוזן הינה מסוכנת ועשויה לפגוע בעור התוף או בדפנות תעלת האוזן. כפי שכבר ודאי הבנת מדבריי- אין שום סכנה בהחדרת אטם הנבנה לפי מידת האוזן לתוכה. אין שום אפשרות להחדיר אותו עמוק מדי. בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו