מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמיעה OVERלולה23/01/2011
הי אני בת 30וסובלת משמיעת יתר אם קיים מושג כזה. אני פונה אליכם על מנת לדעת אם קיימת בעיה כזו או שזו בעיה נפשית כלשהי. מגיל קטן רעשים מאד מפריעים לי , למשל פיצוח גרעינים, בסים ששומעים ממערכות מוזיקה וכו'. אני מרגישה שאני שומעת יותר חזק מאנשים אחרים שלעתים לא שמים לב כלל לרעש שאותי ממש מטריף.
עם הגיל קיבלתי מיגרנה בערך בגיל 21 והרגישות החמירה. כך שבילוי בחוץ במקום הומה אדם זה ממש סבל , ושינה במקום שנוחרים בו זה ממש סיוט וכן הלאה. זו בעית שמיעה או משהו אחר ?
בבקשה מחכה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמיעה OVER - תגובה
23/01/2011שלום ,
רק על-סמך הסיפור שלך קשה מאד לומר מה הגורם. לכן כדאי קודם כל לעשות בדיקת שמיעה שתאשש או תפריך את נושא בעיית השמיעה.
מעבר לכך, בכל מה שקשור לרגישות שמיעתית יש גם עניין אינדבידואלי. כמו שיש מישהו שאוהב מגע חזק ולאחר זה כואב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם בדיכאון?
האם אתם בדיכאון?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מומחה לגריאטריה, פסיכוגריאטר בעל ניסיון של למעלה מ-18 שנה. עורך ביקורי בית באזור חיפה והצפון.... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)