מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חסימת רעשיםinna07/02/2011
שלום,
זה מספר שנים שאני משתמשת באטמי אזניים באופן קבוע - בלימודים, בשינה, בנסיעות יש לי אזניות מיוחדות שנכנסות לתוך האוזן ומגנות בין היתר מרעשים.
יוצא שאני מבלה את רוב שעות היממה עם אטמים בתוך האוזן.
הבעיה היא שיש לי כבר די הרבה זמן הפרשות מהאזניים וגם דלקות חוזרות.
האם ישנו פיתרון אחר לחסימת רעשים יומיומיים חוץ מהתקנים בתוך האוזן? או אולי אזניות "מאווררות" יותר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסימת רעשים - תגובה
ענת כוכבא07/02/2011לאינה שלום! אינני יודעת באיזה סוג אטמים את משתמשת, אך אם אלו אטמים מותאמים אישית, חשטב שיהיו יצוקים מחומר קשה ולא רך. חומר רך מתאים לאטמים לשינה, אך הוא עלול גם לעורר יותר רגישויות באוזניים. אם הינך משתמשת באטמים סטנדרטים ולא מותאמים אישית, מומלץ שתעברי לשימוש באטמים, אשר נבנים לפי מידת האוזן. גם אוזניות להאזנה למוזיקה ניתן להושיב במבנה יצוק לפי מידה. אך לפני הכל ולפני שתרכשי דבר מה חדש, עליך לפנות לבדיקת האוזניים אצל רופא א.א.ג ולשמוע את דעתו על שימוש כל כך גורף באטמים במקרה שלך. בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)