מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אין לי כסף לקנות מכשירים מה לעשות?אדריאן לרנר17/02/2011
שלום רב
אני נולדתי עם מום לידה חך ושפה שסועים ועם ניוון שרירים מולד ומספר בעיות נוספות שבין השאר ליקוי שמיעתי דו עצבי ב 2 האוזניים ועברתי מספר ניתוחים לצנרור תופיות האוזן . כיום השמיעה היא בין 35 ל 45 דציבלים בכל אוזן והשמיעה ממשיכה לרדת.היו לי בעבר זוג מכשירים אך הם התקלקלו ואי אפשר לתקנם וכיום זקוק לזוג מכשירי שמיעה חדשים. אני במצב סוציואקנומי מאוד קשה ומשרד הבריאות, הביטוח לאומי , משרד הרווחה ושאר הארגונים לא מוכנים לקחת אחריות ולעזור לי. בעקבות הירידה בשמיעה פוטרתי מעבודה אחת וכיום עומד על הפרק בשאלה נוספת עבודה אחרת שבה אני עובד בשירות לקוחות טלפוני שבו הלקוחות מתלוננים שאינם מבינים אותי ושומעים אותי ואני לא שומע אותם. כתבתי מכתב למשרד הבריאות על כך שמגיע לי מכשירי שמיעה חדשים כי נולדתי עם בעיה זו מאז שיצאתי לעולם ואצלי הירידה בשמיעה לא התרחשה בגיל צעיר אלא עקב מום הלידה והבעיה הגנטית.
אני לא יודע למי לפנות כי אף אחד לא רוצה לקחת אחריות ואני נולדתי במדינת ישראל ולא במדינה זרה.
אשמח אם תכתבו לי למי לפנות... תודה מראש
אדריאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין לי כסף לקנות מכשירים מה לעשות? - תגובה
ענת כוכבא19/02/2011לאדריאן שלום
בתיאור הדברים חסרים מספר פרטים, האם אתה מוכר כלקווי שמיעה מלידה? מתי רכשת את המכשירים האחרונים? האם בסיוע משרד ממשלתי?
מעבר להכרה המוסדית יש בארץ מספר רב של קרנות פרטיות העוזרות במימון מכשירי שמיעה. אם תרשום את המייל שלך אוכל להעביר לך רשימת קרנות כנ"ל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)