כמעט חירשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמעט חירשת
    רות
    21/02/2011

שלום ענת היו לי דלקות אוזניים רבות בילדותי+חזרת. כל החיים הסתדרתי עם ליקויי השמיעה. כיוון שעברתי מס' ניתוחים באוזן,נאמר לי שאיני מתאימה למכשירי שמיעה. ככל הידוע לי עברתי ניתוח רדיקלי(הייתי בת 13 ולא ממש הסבירו לי) אני רק יודעת שיש לי אוזן חיצונית,אבל בפנים אין כלום,נאלצו להוציא הכל. כיום,אני בת 58 והירידה בשמיעה ממש רצינית. קראתי שיש היום חידושים רבים בנושא מכשירי שמיעה. יש לי נכות 40 אחוז רק על בעיית השמיעה,ורופא א.א.ג קבע שאני זקוקה ל2 מכשירים. לאחר שראה את תוצאות בדיקת השמיעה,הוא נדהם ואמר ,לפי הבדיקה את ממש חירשת,חייכתי אליו ואמרתי זה בסדר,אני רגילה להסתכל בפנים של הדובר אליי. בקיצור,גם אני כמו אדריאן במצב כספי גרוע מאוד. איך ניתן לעזור לי? ב1.3.אני הולכת להרצאה בחינם לכבדי שמיעה,שם יציגו את החידושים האחרונים בתחום. אגב,אני ממש לא יכולה לסבול שיש לי משהו באוזן,אוזנייה וכו' בברכה ותודה רות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמעט חירשת

הוספת תגובה

• כמעט חירשת - תגובה

21/02/2011

רות שלום,
    כיום קיימים חידושים רבים גם בתחום הרפואי וגם בתחום מכשירי השמיעה. לכן המלצתי לך היא לפנות לרופא אאג, לעשות בדיקת שמיעה עדכנית ואז לפנות לייעוץ.
    קשה לי לתת פתרון ספציפי שמתאים לך מתוך הפורום, ללא הסתכלות האוזן וללא בדיקת שמיעה עדכנית, אך בהחלט יש לך סיבה להיות אופטימית. אין סיבה שאדם בזמננו לא ישמע (במידה הוא מעוניין לשמוע). מבחינה כלכלית, חלק מהחלופות הרפואיות בעיקר, כלולות בסל .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו