מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הודעה לענת מאדריאןאדריאן לרנר21/02/2011
שלום ענת!
אכן אני מוכר כלקוי שמיעה מלידה וברשותי כל המסמכים שצריך. קיבלתי מכתב ממשרד הבריאות שאומר שלצערם אינם יכולים לעזור למרות המצב הכספי שנקלעתי אליו. את המכשירים האחרונים רכשתי בשנת 2002. המכשיר הראשון כן היה בסיוע ממשלתי בגיל ההתבגרות והשני היה דרך השירות הצבאי מאחר שהשמיעה ירדה גם באוזן השניה. נולדתי עם מום לידה חיך ושפה שסועים ועברתי מספר רב של ניתוחים לצינרור תופיות האוזניים ודלקות. מאז עברתי את גיל 18 אף אחד במדינה לא רוצה לקחת אחריות וכבר פיטרו אותי מעבודה אחת עקב השמיעה והניוון שרירים. והמצב בעבודה השניה גם בגלל שאני משתמש עם מגבר בלבד בעבודה אבל ללא מכשירים והדבר מקשה בחיי התפקוד היום יומיים ובעבודה.
כבר מלמעלה של שנה וחצי שאני מחכה לתרומה במשרד הרווחה ואין שום שינוי.
תודה מראש
אדריאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה לענת מאדריאן - תגובה
ענת כוכבא22/02/2011לאדריאן שלום! רצ"ב רשימת קרנות לקבלת עזרה אפשרית.בברכה
רשימת קרנות לסיוע ברכישת מכשירי שמיעה:
- וראייטי ישראל ירמיהו 26, תל-אביב
- משרד האוצר- הלשכה לשיקום נכים • רח' האלוף קלמן מגן, ת.ד 7002, תל-אביב
• בן יהודה 34, ירושלים 02-6246691
- קרן משפחת אליהו אליהו חב' ביטוח, ת.ד 697
תל-אביב 61006
- יד אבי הישוב-קרן רוטשילד רח' אבן גבירול 16, ירושלים, 92430
- קרן בריטניה בישראל ת.ד 348 כרמיאל 04-9989940
פקס: 04-9980939
- ק.ס.מ קרן סיוע מיוחדת
מרכזת: שרה גור 04-8642870
פקס: 04-8642892
- עמותה אחד לאחד ע"ר שד' ירושלים 11, רמת גן 52361 03-6743863
- קרן לידידות של הרב אקשטיין יחיאל רח' ההסתדרות 22, ירושלים 94230 02-6236515
פקס: 02-6236522
[email protected]
www.ifcj.org* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)