מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טינטון 24 שעותאבי26/02/2011
נקבתי בטעות את עור התוף של אוזן ימין לפני כחצי שנה ומאז התאונה אני חש טינטון
במשך 24 שעות ללא שנייה אחת של הפוגה. בנוסף אובחנה אצלי ירידת שמיעה
של 20 אחוז. האם יש מה לעשות ? אני עובד בקול סנטר ואיני יכול לשמוע יותר
את הנאמר לי בצורה רציפה וברורה עקב פגיעה בתדרים הגבוהים. במילים אחרות
100 אחוז מהעבודה שלי מבוססים על שמיעה - ברור לי שיפטרו אותי בקרוב מאוד.
כשזה יקרה האם אוכל להסתייע באחד המוסדות הציבוריים כמו ביטוח לאומי ?
או שאולי בעיה מסוג זה אינה מסתייעת על ידי אף גורם .
לתגובתכם אודה
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טינטון 24 שעות - תגובה
חגית שגיא27/02/2011אבי שלום
על מנת לבדוק מה מבין הטיפולים הקיימים היום לטנטון מתאים לך עליך לגשת לרופא אא"ג שמתמחה בטנטון הוא יפנה אותך לבדיקות מקיפות ואז יוכל להמליץ לך על הטיפול המתאים ביותר בשבילך.
אני מניחה שעברת בדיקת שמיעה מקיפה ואתה יודע מה מצב השמיעה, האם המליצו לך על שיקום שמיעה? מכשיר שמיעה יוכל לעזור לך גם בעבודתך וכך תמנע פיטורים וכן, אצל חלק מהאנשים הסובלים מטנטון, הרכבת מכשירים מקלה על התופעה - כך שאני חושבת שכדאי (אחרי הברור אצל הרופא) לגשת למכון שמיעה ולברר על שיקום שמיעה.
לגבי ביטוח לאומי - עליך לברר מולם מה הקריטריונים לקבלת אחוזי נכות ותמיכה כלכלית.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)