מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מוסיקה חזקה מדייעל08/04/2011
אתמול הייתי בג'אם סשיין וניגנו בעוצמה מאוד חזקה, בנוסף, אני ישבתי ליד התופים. ישבתי שם כ-3 שעות. עכשיו יש לי צפצופים באוזניים ונידמה לי שאני שומעת פחות טוב. איך אוכל לדעת אם זה פגע לי בחוש השמיעה? האם הצפצוף יעבור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוסיקה חזקה מדי - תגובה
חגית שגיא08/04/2011יעל שלום
התופעות שאת מתארת בהחלט שכיחות אצל אנשים שנחשפו למקור קול בעצמה חזקה והן גם חולפות במרבית המקרים תוך מספר ימים (כתלות גם במשך החשיפה, בעצמת הרעש אליו נחשפים ובגורמים נוספים).
בכל מקרה אני חושבת שכדאי ביום ראשון לקבוע תור לרופא אא"ג לתאר בפניו את התופעות והוא יפנה אותך לבדיקת שמיעה על מנת לבדוק האם הייתה פגיעה בשמיעה כתוצאה מהחשיפה לרעש
בעתיד אני ממליצה לך להינות מאירועים כאלו כשאת מרכיבה אטמים נגד רעש אשר מגינים על אוזנייך בפני עצמת המוזיקה החזקה. חשיפה מרובה למקורות קול בעצמה חזקה בהחלט יכולה לגרום לפגיעה קבועה בשמיעה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)