מוסיקה חזקה מדי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוסיקה חזקה מדי
    יעל
    08/04/2011

אתמול הייתי בג'אם סשיין וניגנו בעוצמה מאוד חזקה, בנוסף, אני ישבתי ליד התופים. ישבתי שם כ-3 שעות. עכשיו יש לי צפצופים באוזניים ונידמה לי שאני שומעת פחות טוב. איך אוכל לדעת אם זה פגע לי בחוש השמיעה? האם הצפצוף יעבור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוסיקה חזקה מדי

הוספת תגובה

• מוסיקה חזקה מדי - תגובה

חגית שגיא
    08/04/2011

יעל שלום
    התופעות שאת מתארת בהחלט שכיחות אצל אנשים שנחשפו למקור קול בעצמה חזקה והן גם חולפות במרבית המקרים תוך מספר ימים (כתלות גם במשך החשיפה, בעצמת הרעש אליו נחשפים ובגורמים נוספים).
    בכל מקרה אני חושבת שכדאי ביום ראשון לקבוע תור לרופא אא"ג לתאר בפניו את התופעות והוא יפנה אותך לבדיקת שמיעה על מנת לבדוק האם הייתה פגיעה בשמיעה כתוצאה מהחשיפה לרעש
    בעתיד אני ממליצה לך להינות מאירועים כאלו כשאת מרכיבה אטמים נגד רעש אשר מגינים על אוזנייך בפני עצמת המוזיקה החזקה. חשיפה מרובה למקורות קול בעצמה חזקה בהחלט יכולה לגרום לפגיעה קבועה בשמיעה.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו