בעיות שמיעה וצפצופים באוזניים.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות שמיעה וצפצופים באוזניים.
    יוסי
    09/04/2011

שלום רב.
    הייתי חשוף לעבודה ברעש שנים רבות מאוד,כל השנים סבלתי מבעיות שמיעה וצפצופים באזניים.

לאחרונה עזבתי את מקום עבודתי,ואני לא חשוף יותר לרעש,אבל אני מרגיש שהבעיה מחריפה,בני משפחתי, על מנת לדבר איתי חייבים לעמוד מולי בזמן הדיבור,אחרת אני לא שומע,שלא נדבר על זה שכשנמצאים מאחורי או בקומה למטה.

הדבר שהכי מטריד אותי זה בעיית הציפצופים,כל יום כל היום,בפרט כאשר אני נמצא בשקט מוחלט.

האם יש קשר בן התגברות הבעיה,לבן אי חשיפתי לרעש לאחרונה?,האם יש סיכוי להיפטר מהצפצופים,זה ממש משגע אותי.
    בברכה ובתודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעיות שמיעה וצפצופים באוזניים. - תגובה

חגית שגיא
    10/04/2011

יוסי שלום,
    אי חשיפה לרעש לא אמורה להחריף את בעיית הטנטון (הצפצופים שאתה חווה באוזניים) יתכן ואתה חש אותם יותר בשל העובדה שאתה לא בסביבה רועשת אלא שקטה ואז הם בולטים לך יותר
    על מנת לבדוק מה האופציות לטיפול בטנטון עליך לגשת לרופא אא"ג המתמחה בטנטון והוא יפנה אותך לבדיקות שונות ועל פי תוצאותיהן הוא ימליץ לך על הטיפול המתאים לך
    גם לגבי ירידת השמיעה, עליך לגשת למכון המתמחה בשיקום שמיעה לבצע בדיקת שמיעה ולקבל יעוץ על מכשיר השמיעה שיוכל להתאים לך
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו