איבוד שמיעה פתאומי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איבוד שמיעה פתאומי
    נדיה זלדס
    27/12/2007

[a href=http:// id=link]מדוע רופאי משפחה אינם יודעים על קיום הבעיה? הפסדתי ימים יקרים עד שהופניתי לחדר מיון והטיפול לא הועיל לי. ייתכן שטיפול מהיר יותר היה מציל את השמיעה באוזן שנפגעה ואולי מונע את הטינטון ממנו אני סובלת. כמו כן, אין מספיק מודעות לקיומם של מכשירים המתאימים לאיבוד שמיעה מסוג זה, הגעתי לטיפול רק לאחר חודשים רבים של התרוצצות ועל דעת עצמי.

אנא, פרסמו את טיב הפגיעה, החשיבות הרבה של טיפול מהיר ואפשרויות הטיפול במכשירים למקרים שהטיפול הרפואי לו הועיל.[/a]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איבוד שמיעה פתאומי

הוספת תגובה

• איבוד שמיעה פתאומי

03/01/2008

קשה לי להאמין שרופאי המשפחה אינם מודעים לקיום הבעיה וצר לי אם במקרה שלך בוצעה אבחנה שגויה.
    הייתי רוצה להאמין שכל מי שמאבד שמיעה בפתאומות ירצה לפנות לאבחון מיידי. כמו הרבה בעיות רפואיות ישנה חשיבות גדולה לאבחון המוקדם.
    שיקום באמצעות מכשירי שמיעה אנו מבצעים במקרים של חרשות פתאומית במקרים בהם אנו לא רואים החלמה ספונטנית לאחר מספר חודשים. אז, יש לבצע בדיקת שמיעה עדכנית ולברר בנוגע לשיקום שמיעתי באחד ממכוני השמיעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו