זיהוי בעיות שמיעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זיהוי בעיות שמיעה
    לאונידס
    27/04/2011

הנני מנסה להתקבל למקומות שדורשים בריאות תקינה לחלוטין...
    אין לי בעיות אוזניים חוץ מסטיתמות עקב יצור שעווה מוגבר...
    האם זה פוגע בשמיעה?
    איך אפשר לדעת שאני שומע תקין ? בכללי אני שומע הכל אבל לפעמים יש דברים לא ברורים ...
    מעולם לא סבלתי מצפצופים ... איך אדע אם אני שומע תקין או לא ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זיהוי בעיות שמיעה

הוספת תגובה

• זיהוי בעיות שמיעה - תגובה

חגית שגיא
    28/04/2011

לאונידס שלום
    ייצור מוגבר של שעווה כשלעצמו לא פוגע בשמיעה, אלא אם השעווה מצטברת לכדי פקק שסותם את מעבר הצלילים בתעלת האוזן החיצונית. רופא אא"ג יכול לפתור בעיה זו ולהנחות אותך כיצד לשמור על ניקיון האוזן על מנת להימנע מהגעה לכדי פקק חוסם.
    לגבי שאלתך כיצד תדע מה מצב השמיעה שלך, לשם כך אתה יכול לבקש מהרופא הפנייה לבדיקת שמיעה.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כלומר

לאונידס
    28/04/2011

ברגע שאני מנקה את הפקק אני חוזר תמיד לשמוע רגיל ?
    ובלי קשר לפקק יש דרכים לאבחן אם אם יש ירידה בתפקוד השמיעה מבלי לעבור בדיקת שמיעה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כלומר - תגובה

חגית שגיא
    28/04/2011

ברגע שמנקים את הפקק השמיעה חוזרת להיות כפי שהייתה ללא הפקק - אם השמיעה תקינה היא חוזרת להיות תקינה
    אין דרך לאבחן מצב שמיעה ללא ביצוע בדיקת שמיעה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו