מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זיהוי בעיות שמיעהלאונידס27/04/2011
הנני מנסה להתקבל למקומות שדורשים בריאות תקינה לחלוטין...
אין לי בעיות אוזניים חוץ מסטיתמות עקב יצור שעווה מוגבר...
האם זה פוגע בשמיעה?
איך אפשר לדעת שאני שומע תקין ? בכללי אני שומע הכל אבל לפעמים יש דברים לא ברורים ...
מעולם לא סבלתי מצפצופים ... איך אדע אם אני שומע תקין או לא ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיהוי בעיות שמיעה - תגובה
חגית שגיא28/04/2011לאונידס שלום
ייצור מוגבר של שעווה כשלעצמו לא פוגע בשמיעה, אלא אם השעווה מצטברת לכדי פקק שסותם את מעבר הצלילים בתעלת האוזן החיצונית. רופא אא"ג יכול לפתור בעיה זו ולהנחות אותך כיצד לשמור על ניקיון האוזן על מנת להימנע מהגעה לכדי פקק חוסם.
לגבי שאלתך כיצד תדע מה מצב השמיעה שלך, לשם כך אתה יכול לבקש מהרופא הפנייה לבדיקת שמיעה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלומר
לאונידס28/04/2011ברגע שאני מנקה את הפקק אני חוזר תמיד לשמוע רגיל ?
ובלי קשר לפקק יש דרכים לאבחן אם אם יש ירידה בתפקוד השמיעה מבלי לעבור בדיקת שמיעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלומר - תגובה
חגית שגיא28/04/2011ברגע שמנקים את הפקק השמיעה חוזרת להיות כפי שהייתה ללא הפקק - אם השמיעה תקינה היא חוזרת להיות תקינה
אין דרך לאבחן מצב שמיעה ללא ביצוע בדיקת שמיעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)