ירידה בשמיעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה בשמיעה
    אורן
    28/04/2011

שלום,
    לאחרונה הרגשתי ירידה בשמיעה אם כי יש צלילים מסוימים שאני שומע פחות טוב מצלילים אחרים.
    השבוע הייתי באירוע בו ניגנו מוזיקה בווליום גבוה ואני חושש שהירידה בשמיעה נובעת מכך שהייתי נוכח באירוע כמה שעות.
    בנוסף לכך אני מטופל כרונית באוזניים מגיל קטן, עברתי לא מעט ניתוחי כפתורים ולאחרונה כפתורי T קבועים.
    האם יכול להיות שהירידה בשמיעה תהיה קבועה או שזה סתם פקקי שעווה שגם מהם אני סובל הרבה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה בשמיעה

הוספת תגובה

• ירידה בשמיעה - תגובה

ענת כוכבא
    28/04/2011

לאורן שלום! הדבר היחיד שאוכל להמליץ לך זה לבצע בדיקות שמיעה עוקבות: אחת עכשיו ונוספת כעבור חודש . לפי התוצאות תוכל לדעת מה מצבך. בכל מקרה אני ממליצה לך להתרחק מארועים רועשים ואם אתה חייבליטול חלק בארוע כזה, תצטייד באטמי אוזניים ע"מ להגן על שמיעתך. בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת..

אורן
    29/04/2011

יש דרך לדעת האם הירידה בשמיעה תישאר או שאחרי ניקוי האוזן השמיעה תחזור..?
    הירידה בשמיעה ממש מציקה לי ומפריעה לנהל אורח חיים רגיל...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת.. - תגובה

ענת כוכבא
    30/04/2011

מאחר ואין חכם כבעל נסיון , תפעל לפי המלצותינו ותראה את התוצאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו