מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רב,רציתי לשאול בבקשהרות18/05/2011
האם ישנו מכשיר שמיעה,שלא בתוך האוזן?
איני מתביישת,רק שאיני מסוגלת לסבול שום דבר באוזן.
איני חירשת מלידה,בגיל 5 חליתי בחזרת ומאז דלקות רבות באוזניים.
ניתוח רדיקלי,וניתוחים בעור התוף.
הסתדרתי עד כה,למדתי,עבדתי,בגלל גילי,שהוא צעיר לדעתי 58,אני כבר ממש במבוכה
בקושי שומעת משהו,רופא א.א.ג נדהם לאחר שבדק את בדיקת השמיעה שלי,ואמר לפי הבדיקה את זקוקקה ל2 מכשירי שמיעה.איך את בכלל שומעת אותי?
כנראה שבמשך השנים למדתי לקרוא שפתיים.
אם מדברים אליי,ולא משירים מבט,אין סיכוי שאשמע.
תודה
בברכה
רות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב,רציתי לשאול בבקשה - תגובה
חגית שגיא18/05/2011רות שלום
מרבית מכשירי השמיעה מצריכים ישיבה בתוך האוזן של כל המכשיר או חלק ממנו, זאת על מנת להוליך את הצליל לעור התוף
קיימים מכשירי שמיעה שלא יושבים בתעלת השמע החיצונית, חלקם מצריכים פרוצדורה רפואית כלשהי וחלקם לא.
ירידות שמיעה, שמקורן במחלות ילדות כגון חזרת, הן לרוב ירידות שמוגדרות תחושתיות עצביות, והמכשירים הקונבנציונליים - אלו שיושבים כולם או חלקם בתוך תעלת האוזן - הם המכשירים הטובים ביותר על מנת לשקם את התפקוד השמיעתי במקרים אלו.
אני ממליצה לך לגשת למכון שמיעה שם יסבירו לך יותר בפירוט ועם המחשה על סוגי המכשירים השונים ותוכלו לבחור יחד את הכיוון שמתאים לך ולירידת השמיעה שלך בצורה הטובה ביותר.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)