מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירידה בשמיעהדנה04/06/2011
שלום..
אני בת 23 בתקופה האחורנה אני מרגישה שרמת השמעיה אצלי מאד ירודה אני לא שומעת טוב אני מבקשת יותר מפעם אחת שיחזרו על הדברים כדי שאוכל להבין גם בטל אני מגבירה את הקול ובכל זאת מתקשה לשמוע טוב השאלה שלי ואגב אמא שלי עם מכשיר שמיעה אז יכול להיות זה בתרושה עבר אליי
אני מאד רוצה לטפל בבעיה הזו אך אני לא רוצה שיהיה ל מכשיר באוזן אפילו אם הוא קטן.. האם יש ניתוח שעושים ומתקנים את הבעיה וזהו לא צריכים לחזור על זה או משהו שלא רואים או מרגשים שיש לי בעיה בשמיעה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה בשמיעה - תגובה
חגית שגיא04/06/2011דנה שלום
לפני שנקפוץ למסקנות ולניתוחים כדאי לגשת לרופא אא"ג ולבדוק אם אין פקק שעווה או משהו אחר שיכול לגרום לירידה זמנית בשמיעה. לאחר מכן הרופא יפנה אותך לבדיקת שמיעה ואז יהיה מושג מדויק יותר על מצב השמיעה שלך והאם יש טיפול רפואי שיכול לפתור את הבעיה. במידה ואכן תראה ירידת שמיעה עצבית (שיתכן ועברה בתורשה מאמך) אין היום ניתוח אשר מתקן זאת. גם ניתוחים שקיימים הם ניתוחים להשתלה של עזרים שמיעתיים מתקדמים ואיזשהו אביזר חיצוני תמיד קיים, ולא ניתוח שמשקם את השמיעה ופותר מצורך בשיקום על ידי עזרי שמיעה.
צריך לזכור כי ירידה בשמיעה שאינה משוקמת יכולה לגרום להתדרדרות ביכולת התפקוד השמיעתי, ובנוסף תפקוד עם ירידה בשמיעה הינו פחות טוב ומתבטא ביכולת קשב וריכוז נמוכות יותר, התעייפות מהירה יותר במצבים שונים וקושי בתפקוד חברתי כללי. ולכן כדאי לשקול בכל זאת מכשירי שמיעה - אם צריך כמובן - שאת רובם קשה מאוד לראות, הם בולטים פחות ממשקפיים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)