שמיעה לסירוגין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמיעה לסירוגין
    אמיר אהרוני
    19/06/2011

יש לי סבתא בת 99 שלא שומעת באוזן אחת מילדות ובאוזן השניה אחוזי השמיעה שלה נמוכים מאוד.
    מכשיר השמיעה שלה עובד לסירוגין, כך שלפעמים היא שומעת טוב למדי ולפעמים לא שומעת בכלל.
    נסיונות של הבת שלה לתקן את המכשיר לא הועילו.
    לפני כחודשיים בעקבות נפילה היא לא יכולה ללכת וגם יד ימין שלה לא מתפקדת ולכן , עקב חוסר יכולת לטפל בה בביתה היא הועברה לבית אבות בירושלים.
    היא צלולה לחלוטין חברותית מאוד ובעלת חוש הומור נהדר וחוסר השמיעה מקשה עליה מאוד ליצור קשר עם הסביבה.
    קשה לי להאמין שבמאה ה 21 אין מכשיר שיכול לאפשר לה לשמוע באופן סדיר ובכך לשפר מאוד את איכות חייה בשארית הזמן שנותר לה.
    במידה ולא ניתן לבצע בדיקה והתאמת מכשיר בבית האבות , ניתן להביאה למכון שמיעה מתאים.
    אודה מאוד על עזרה בנושא.

אמיר אהרוני - הנכד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמיעה לסירוגין

הוספת תגובה

• שמיעה לסירוגין - תגובה

ענת כוכבא
    19/06/2011

לאמיר שלום! ישנם ספקי מכשירי שמיעה, המבצעים ביקורי בית, במסגרתם המטופל עובר בדיקת שמיעה ומקבל יעוץ מקצועי לגבי אפשרויות התאמה של מכשיר שמיעה או אביזר הגברה אחר, שיאפשר לה תפקוד כמה שיותר עצמאי. מאחר ואנו מנועים מלתת שמות של מוצרים או ספקי שרות במסגרת הפורום אני ממליצה לך לבדוק באינטרנט מי מבין המכונים האודיולוגיים בירושליים מבצע שירות עד הבית. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו