מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חי המדף של מוצר טבעימורן30/09/2007
מה אורך חייו של מוצר טבעי, קרם פנים והאם כדאי לשמור אותו במקרר כדי להאריך את חייו.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיי מדף
ד''ר קובי שמיר30/09/2007מורן שלום.
חיי המדף של תכשירים טבעיים בהכנה ביתית נע ביין חודשיים לחמישה חודשים.
יש תכשירים טבעיים עם משמרים טבעיים שיכולים בטכנולוגית ייצור מיתקדמת להחזיק שנתיים ולהיות עדיין פעילים.
בשניי המיקרים מאד מומלץ לשמור את התכשירים במקרר למטה היכן שהפירות נימצאים.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמי שמש/נמשיםא27/09/2007
שלום לך
אני בת 19 עם כתמי שמש כתומים בהירים ויש לי גם פיגמנטציה לא בכול הפנים ועורי לבן
ורגיש מאוד. אילו טיפולים היית ממליץ לי? מה זה טיפול פוטודינמי ,לייזר?
הבעיה נורא מפריעה לי העור לא אחיד בכלל. ופילינג(אפילו שטחי) הבנתי שיכול לגרום לעור להיות יותר לבן וחיוור ולהופעת קמטים
מוקדמים אפילו עכשיו, כתמים חדשים, התפרצות אקנה וכו . כלומר יותר מזיק ממועיל ממה שונים טיפולי לייזר וטיפולים פוטודינמיים מפילינג?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים ונמשים
ד''ר קובי שמיר28/09/2007טיפולים פוטו דינמיים ולייזר לעניות דעתי אינם ממולצים לך עקב גוון העור הבהיר שלך(מגביר כתמים)
הייתי ממליץ לך על טיפוליי המסות והבהרה באמצעות תכשירים מחומרים טבעיים.
זה דווקא יבהיר כתמים וישפר את מירקם העור.
מומלץ מאד לסוג עורך.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנה הנובע משימוש בחומרי עיצוב שיעררווית25/09/2007
שלום רב,
אובחנתי אצל רופאת עור כמישהי הסובלת מאקנה כתוצאה משימוש בחומרי עיצוב לשיער (מוס וכו'). נאמר לי להפסיק לחלוטין את השימוש במוצרים אלו ע"מ שהבעיה בעור תיפטר. הבעיה היא שיש לי שיער מתולתל ומלא הדורש עיצוב. האם ניתן לרקוח שטיפת שיער כלשהי מחומרים טבעיים אותה ניתן לפזר על השיער להוספת ברק? אם כן - האם ניתן לרקוח שטיפה זו ולשמור אותה למס' שימושים?
תודה מקרב לב,
רווית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שטיפת שיער
ד''ר קובי שמיר25/09/2007רווית שלום
תרחיץ לשטיפת שיער על בסיס שמן חוחובה,ויטמין E,שמן זרעי ענבים בתוספת סבון ללא סבון .
תוכלי להישתמש בתרחיץ זה כשלושה חודשים(חיי מדף).
כמובן ללא קשר את אמורה לפנות לטיפול בפצעים בעור.
בהצלחה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת הבהרה
רווית27/09/2007ד"ר קובי שלום שוב,
ראשית תודה על תשובתך.
שנית - אני אכן מטופלת אצל רופאת עור בנוגע לאקנה ונאמר לי שאסור לי לשים כל חומר שומני על השיער היות וכל תכשיר כזה הוא הגורם לאקנה.
האם שמן החוחובה יכול במקרה זה להזיק לעור הפנים?
בנוסף, היכן משיגים/רוקחים את השטיפה שהצעת?
תודה וחג שמח
רווית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
ד''ר קובי שמיר28/09/2007רווית שלום
ציינתי שאת המישחה הנ"ל יש לרקוח בשמן זרעי ענבים שהוא פחות שומני.
תוכלי ליפנות אליי במייל דרך הקישור יש שם טלפון ואראה לאן אוכל להפנות אותך קרוב למקום מגורייך.
בברכה
[a href=http://www.mediskin.co.il id=link]ד"ר קובי שמיר[/a]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה לאקנהחסוי25/09/2007
ד'ר שמיר שלום רב,
מה רצוי לאכול שיש אקנה בעור הפנים ?
מה לאכול יותר מה פחות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה לפצעי בגרות
ד''ר קובי שמיר25/09/2007עדן שלום.
תזונה שמורכבת מירקות ,פירות וסיבים תזונתיים(קורנפלקס חיטה מלאה וכו.)
שימוש בתוספי מזון שמכילים אבץ,וחומצות אמינו.
כמו כן לקבל טיפול באקנה במקביל.
חג שמח
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוצאת נמשיםיעל25/09/2007
שלום לכולם ובוקר טוב
אני בת 25 אחרי שתי לידות ויש לי הרבה נמשים (מהלידות נהיה יותר) אני רוצה לדעת אם יש דרך להבהיר אותם או להוציא אותם לגמרי בבקשה תעזרו לי אני רוצה עור חלק...
תודה על כל העיצות היעילות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוצאת נמשים
ד''ר קובי שמיר25/09/2007יעל שלום
לגביי נמשים צריך ליבדוק האם נמשים או כתמים.
מישחה שעשוייה מחומצה קוג'ית,חומצה לקטית,וחומצה סיליצילית תוכל לעזור אם מדובר בכתמי עור.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנמשים
יעל25/09/2007לא מדובר בכתמי עור מדובר בנמשים (הרבה וקטנים)
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנמשים
ד''ר קובי שמיר25/09/2007תבקשי שירקחו לך את המישחה שציינתי
חג שמח
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי יש נמשים.....
עדי01/12/2008אני בת 17 וישלי גם המון נמשים.... ורציתי לדעת אם המשכות שאמרתה בתגובה מקודם הם משכות שיכולות גם להזיק והאם אני צריכה להיוועץ עם רופא לפני השימוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנמשים
ד''ר קובי שמיר03/12/2008תתיעצי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקת קמטים והצמחת שיעררינת24/09/2007
שלום!
אני בת 30 ובהירת עור (ג'ינג'ית) . כבר לפני חמש שנים החלו להופיע על פני קמטוטים, ועם הזמן הם הופכים לקמטים בולטים לעין במצח, באזור העיניים ובצידי הפה. לאחר שחקרתי מעט על חומרים מן הטבע שניתן למרוח על הפנים, גיליתי שכמעט לכל פרי או ירק יש השפעה חיובית על העור, כמו גם לדבש, שמן זית, גבינות, קוואקר ועוד. מהו ה"מתכון" המועיל ביותר שאתה יכול להמליץ עליו למריחה יומיומית על הפנים שתשפר את מצב העור ותמנע החמרה?
ולגבי השיער- בגיל צעיר נתגלתה אצלי אלופציה, ומאז אני משתמשת בדרמובט ובמיניקסודרים- שבהחלט משפרים את המצב, אך לא מספיק. האם יש חידושים בעולם הרפואה הטבעית שיכולים לעזור לי במקרה הזה?
תודה מראש ושנה טובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקת קמטים וצמיחת שיער
ד''ר קובי שמיר24/09/2007מישחה לפנים שמכילה לבנדר ,קלנדולה בשמן נשא זרעי ענבים.
לגביי השיער חינה שקופה טבעית יכולה לעזור לך כמו כן שטיפה בסבון ללא סבון.
מומלץ לא להישתמש במרכחי שיער.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם לחותנטע23/09/2007
שלום רב,
איזה קרם לחות מומלץ לעור שמנוני עם פצעונים(בת 24) ?רק על בסיס מים (והאם קיים כזה ללא חומרים משמרים ? האם יש צורך בקרם לחות ללילה או שמספיק לנקות את העור?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם לחות לעור שמן
ד''ר קובי שמיר23/09/2007נטע שלום
תוכלי ליצור קשר עם חברת תפוח הם יעזרו לך בנושא הקרם
039304989
הם יעזרו לך למצוא את הקרם קרוב למקום מגורייך.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם לחות
נטע23/09/2007אני מחפשת קרם ללא חומרים משמרים( כי יש לי אלרגיה),בתפוח הסבירו לי שחיי המדף של קרם ללא חומרים משמרים זה חודשיים.מה הפתרון במקרה שלי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם לחות
ד''ר קובי שמיר23/09/2007שלום נטע
התשובה היא רקיחה עבורך,אבל אני ממליץ לך על בדיקת העור והתאמת תכשירים לך באופן פרטני.
תוכלי ליצור עימי קשר דרך אתר הביית שלי(יש שם טלפון)ואראה אייך אוכל לעזור לך.
בברכה
[a href=http://www.mediskin.co.il id=link]ד"ר קובי שמיר[/a]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן אובליפיחה וקמטיםיעל20/09/2007
האם השמן באמת מונע קמטים ועוזר להעלמת קמטים קיימים ? ולגביי כתמים ?
האם ניתן למרוח שמן טהור על העור ? או לערבב עם קרם פנים כלשהוא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן אובלפיכה
ד''ר קובי שמיר21/09/2007שמן אובלפיחה לבדו משיג תוצאות חלקיות אם אינו נירקח במישחה שמכילה חומרים נוספים.
רצוי לא למרוח בריכוז גבוה אלה לדללו בשמן זרעי ענבים או קרם עשיר.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבעיי שיער מסרטנים , האמנם ???יעל20/09/2007
האם באמת צבעי השיער מכילים חומרים מסרטנים והאם קיים סיכון אפילו מזערי בשימוש בהם? האם זה נכון גם לגבי " שטיפות שיער " ?
ןבנושא אחר - גם אני אלרגית ללק לציפורניים וראיתי שענית למישהי להשתמש במחזק פלוס של תפוח, איך זה פותר לנו את הבעיה ?< זה תחליף ללק ? הוא מכיל צבע ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבעי שיער
ד''ר קובי שמיר21/09/2007בנושא ציבעי שיער כדאי לרכוש מוצרים שמצויין בתוית מחומרים טבעיים בלבדו
המחזק פלוס הינו תחליף טבעי על בסיס שמנים וצמחים ללק ,אינו מכיל צבע.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבהרה של כתמי עור?דנית19/09/2007
האם זה נכון שכשמפסיקים את הטיפל בקרם הכתם חוזר? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמי עור
ד''ר קובי שמיר19/09/2007בדרך כלל הם חוזרים ,
בכל מיקרה יש להישתמש גם לא בחשיפה לשמש במסנן קרינה על בסיס מימי בשימוש יומי.(מקדם 30),
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורדת צבע שיער צבועsepa17/09/2007
היש דבר כזה? אני מעוניינת לחזור לצבע השיער המקורי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורדת צבע משיער צבוע
ד''ר קובי שמיר18/09/2007שיער שעבר צבע כימי עבר תהליך של תירכובת כימית בשמן ומי חמצן בריכוז עד 9% ובכך מוריד את הפיגמנט בשיער.
כדי לחזור לצבע המקורי יש להישתמש עד שהשיער הטבעי גדל חזרה בשמן זית ושמן זרעי ענבים יחד במריחה על השיער.
בסוף התהליך לחיזוק השיער מומלץ להישתמש בחינה ללא צבע.
בברכה
[a href=http://www.mediskin.co.il id=link]ד"ר קובי שמיר[/a]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנא להבהיר את התשובה בבקשה
sepa19/09/2007האם הכוונה ששני סוגי השומן יורידו הצבע או צריך לחכות שהשיער יצמח ואז ניתן לספר את השיער הצבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
ד''ר קובי שמיר19/09/2007עד שהשיער יצמח שוב.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וירוס בעורחיפאית16/09/2007
יצאו לי מעיין נקודות אדומות באיזור שבין הבטן לגב כאשר נקודות אלה גדלו מעט ( התרחבו) הלכתי לרופאת עור והיא אמרה לי שזה וירוס בעור ושזה עובר תוך 6-8 שבועות אין צורך לקחת כדורים או למרוח מישחות . זה לא מגרד .
לא שאלתי אותה האם זה מדבק? ובלי שום קשר אם אפשר לעזור לי עם מידע נוסף אני אשמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וירוס בעור
ד''ר קובי שמיר17/09/2007צריך יותר נתונים (כיסוי רחב,אזורי,מקומי,חלקים שונים בעור)צבע הפיצעונים אחיד וכ"ו.
תנסי בינתיים להישתמש במישחת קלנדולה ולבנדר למספר ימים אם התופעה חולפת אז כניראה זה חררה כתוצאה אוליי משינוי עונתי.
אשמח לשמוע תגובה.
בברכה
[a href=http://www.mediskin.co.il id=link]ד"ר קובי שמיר[/a]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב שלום..
חיפאית19/09/2007עברו כבר כמה ימים מאז שהתגלו הנקודות האדומות. הם התרחבו קצת לכתמים אדומים קטנים ונראה שמרכזם הם מתחילות להתקלף מעט. והצבע שלהם במרכז ה"כתם" טיפה מתבהר אבל עדיין זה נראה לא "יפה" .
אנא המלץ לי על מישחה שיכולה לרפא אותם במהירות - וגם היכן ניתן למצוא את המישחות האלה.
תודה וגמר חתימה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין מחכה לתשובה - תודה וחג שמח
חיפאית28/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי להוסיף....
חיפאית28/09/2007מדובר בפיטריאזיס רוזאה.... האם יש משהו שיכול לעזור לפריחה לעבור מהר יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישחה
ד''ר קובי שמיר29/09/2007המישחה שהמלצתי לך רלוונטית לסוג הבעיה שאת מתארת.
חג שמח
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
חיפאית01/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרגילי פניםחנה15/09/2007
שלום,
אני מעוניינת להשיג תרגילי פנים לחיזוק השרירים מסביב לפה ומתחת ללחיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרגילי פנים
ד''ר קובי שמיר16/09/2007חנה שלום
חפשי בגוגל
תרגילים לחיזוק שרירי הפנים.
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוון עורחסוי10/09/2007
שלום אני בן 16 סובל מאקנה,וגוון העור שלי אמרו לי לא טבעי לא לבן לא צהוב לא יפה כזה
רציתי לדעת ממה זה נובע והאם זה יכול להיות שזה ממסכות ומשתיית מים?
ואיך מטפלים בזה?
תודה רבהףעדן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוון עור
ד''ר קובי שמיר16/09/2007שינוי הצבע נובע כניראה מפצעי הבגרות.
ממליץ לך ליפנות לטיפול מיקצועי עקב הדלקות(שינוי צבע).
איני יודע מה המסכות מכילות ,איין כל קשר לשתיית מיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפתיים סדוקותעירית09/09/2007
שלום. השפתיים שלי יבשות וסדוקות מאוד ואיני מעוניינת להשתמש בתכשירים עם חומרים כימים על איזור כל כך רגיש. תוכל להמליץ לי בבקשה על תכשיר או רקיחה טבעית לטיפול בשפתיים יבשות?
אני מודה לך מאוד,
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפתיים סדוקות
ד''ר קובי שמיר09/09/2007מישחה שעשויה מקלנדולה,לבונה עם שמן נשא זרעי ענבים.
בברכה
[a href=http://www.mediskin.co.il id=link]ד"ר קובי שמיר[/a]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)