מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צלקות/כתמים ברגלייםבת שבע11/10/2007
שלום ד"ר קובי שמיר.
כתוצאה מנסיוני להוציא שערות שצמחו מתחת לעור ברגליים נותרו לי צלקות/כתמים חומים.
כיצד ניתן לעזור להם להתבהר ולהעלם?
העור שלי בכל הגוף הוא רגיש ופצעים נוטים להשאיר אצלי צלקות, אני מורחת שמן זית על הצלקות לפני השינה ובד"כ אחרי תקופה הן מתבהרות ונעלמות. משום מה ברגליים שמן הזית עוד לא השפיע.
אשמח לקבל את עצתך בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות וכתמים
ד''ר קובי שמיר11/10/2007בת שבע שלום
אני ממליץ לך לא להישתמש יותר בשמן זית בתור התחלה.
בנוסף צלקות וכתמים ואולי נישארו עדיין פצעים מחייבים אותך אם ברצונך לטפל באופן רציני טיפול ואיבחון יסודי של עורך.
צרי עימי קשר דרך אתר הביית שלי ואראה איך אוכל לעזור או להפנות אותך לטיפול נכון עבורך.
בברכה
[a href=http://www.mediskin.co.il id=link]ד"ר קובי שמיר[/a]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ד"ר קובי.
שניר.29/06/2009ראיתי שמישהו שאל אותך בקשר לבעייה זההה כמו שלי. הכתבמים ברגליים
רציתי לדעת איזה טיפול אפשר לעשות כדי להבהיר אותם. \
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתמים ברגליים.
ד''ר קובי שמיר30/06/2009שלום שניר
ראה תשובתי הקודמת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעי בגרותביאנה10/10/2007
יש לי כבר 7 שנים פצעי בגרות. ניסיתי כבר כול דבר אבל שום דבר לא עוזר.
אני חושבת שהפצעים אצלי הם בגלל שיש משהו לא בסדר בגוף שלי, בפנים ולא בחוץ. אך הרופאים נותנים שוב ושוב דברים רגילים לפצעים. האם יתכן שאני צודקת והפצעים קשורים למערכות הפנימייות שלי ואם אפשר לעזור לי בדרך הטבעית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעי בגרות
ד''ר קובי שמיר11/10/2007ביאנה שלום.
כמובן שהתהליך הינו גם פנימי ולשם כך הינך צריכה טיפול וייעוץ מיקצועי גם פנימי וגם חיצוני(פצעים,צלקות,כתמים,נקבוביות מורחבות,שינוי בצבע העור וכ"ו).
צרי עימי קשר דרך אתר הביית שלי ואפנה אותך לטיפול המתאים.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלותשיר10/10/2007
הופיעו אצלי יבלות בפנים ובעקבות כך המליצו לי לעשות טיפול בחנקן נוזלי לכן רציתי לשאול האם זה עלול להשאיר צלקות? והאם ישנו טיפול טבעי שניתן לנסות? (אמרו לי שניתן לעשות דיקור סיני)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלות
ד''ר קובי שמיר11/10/2007שיר שלום
למיטב ידיעתי דיקור סיני לא מטפל ביבלות עור בפנים
הינך זקוקה לטיפול בעזרת חומצות טבעיות וטיפול תחזוקתי בנוסף.
תוכלי ליצור עימי קשר בנושא דרך אתר הבית שלי(יש שם טלפון) ואפנה אותך לטיפול נכון.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפור מרכיבים טבעייםאילנה10/10/2007
יש כזה דבר? ואם כן, איפה ניתן למצוא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרכיבים טבעיים
ד''ר קובי שמיר11/10/2007אילנה שלום
אם ברצונך במרכיבים טבעיים בלבד האפשרות הטובה היא לפנות לטיפול מיקצועי שיכלול בדיקת העור ורקיחה אישית עבורך של תכשירים טבעיים.
תוכלי ליצור עימי קשר דרת אתר הביית שלי יש שם טלפון ואראה איך אוכל לעזור לך.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוסמטיקה טבעית? תעשייתית?שחף09/10/2007
שלום רב, בת 31. שנים שאני מתחבטת באיזה סוג של קוסמטיקה לבחור. כרגע משתמשת במוצרים של חברת טוליפ של לייף קוסמטיקס שהם על בסיס טבעי. נראה שהם בסדר אבל גדולות ונצורות לא ראיתי בשום מוצר. אחד הדברים הכי דחופים עבורי הוא ניסיון לצמצם את קמטיי ההבעה באיזור העיניים. איך יודעים מהו קרם עיניים טוב? בדרך כלל ההוראות הן לשים על הרקות ולא מתחת לעיניים, אז אייך הקרם יגיע לשם (למתחת לעיניים איפה שיש נפיחות)?
ובכלל אייך אני מוצאת את הדרך לטפל בעצמי ולא להתפזר על עשרות מוצרים?
כל הכוונה מצדך תתקבל בברכה
שלך מלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוסמטיקה טבעית או תעשייתית
ד''ר קובי שמיר11/10/2007מלי שלום
כדי לקבל תכשירים נכונים והכוונה נכונה את אמורה לפחות בהתחלה לקבל ייעוץ בדיקת עור מקיפה והכוונה נכונה לטיפול אינדודואלי לעורך.
תוכלי לפנות אלי דרך אתר הביית שלי (יש שם טלפון)ואראה איך אוכל לכוון אותך לטיפול נכוןץ
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם בסיסמורן09/10/2007
ברצוני לברר ממה מורכב קרם בסיס ? האם מחומרים טבעיים? האם יש אפשרות להכין קרם בסיס באופן עצמאי? איפה ניתן לרכוש?
תודה! מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם בסיס
ד''ר קובי שמיר09/10/2007מורן שלום.
ישנם עשרות חומרים טבעיים ולא טבעיים שמהם רוקחים קרמים.
ישנה אפשרות כמובן להכין קרמים באופן עצמאי,לשם כך ישנם קורסים בנושא.
ישנם מטפלים מיקצועיים שיכולים לירקוח לך לאחר בדיקת עורך.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה?סיון07/10/2007
שלום רב, האם המצאות הרכיבים הבאים בקרם לחות יכולה לגרום לתגובה אלרגית (הופעת פצעים קטנים על כל אזור הפנים והצוואר,חלקם מגרדים וחלקם עם ראשים לבנים) :
Water (aqua), Simmondisa chinensis (jojoba) Seed oil , Alcohol, Whitch hazel (Hamamelis virginiana) Extract, Whitch hazel (hamamelis virginiana) leaf extract, Glycerin , Glyceryl Linoleate, Hydrolyzed Beeswax, Magnesium Aluminium Silicate, Calendula officinalis extract, Iris (Iris germanica) root extract, Xanthan Gum, Sodium Beeswax, Fragrance (parfume) , Limonene*, Linalool*, Citronellol*
* From natural essential oils
זהו קרם לחות של חברת וולדה.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר каталог ...
каталог29/06/2023каталог фаберлик
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהWOW just what I was searching for. Came here by ...
item52341046007/07/2023WOW just what I was searching for. Came
here by searching for damage liability coverage
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהкаталог ...
каталог07/07/2023каталог фаберлик
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהреабили&...
реабили&09/07/2023реабилитация инвалидов
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהAppreciate the recommendation. Will try it out.
fashion shop crossword clue24/08/2023Appreciate the recommendation. Will try it out.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה
ד''ר קובי שמיר07/10/2007סיוון שלום.
איין אפשרות לדעת בוודאות למה את אלרגית .
את יכולה להיות אלרגית גם לחומרים טבעיים.
תוכלי לבקש בדיקת אלרגיה ובדיקת מדדים או לפנות למטפל מיקצועי שיתאים לך תכשירים באופן אישי לעורך.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
סיון07/10/2007תודה על תשובתך,
האם מה שתיארתי קודם נראה לך כתגובה אלרגית?
יש לציין כי מרחתי את הקרם גם על הצוואר והפצעים הופיעו גם על הצוואר , דבר שלא היה לי מעולם.
האם יש רכיב ספציפי מהרכיבים שציינתי שידוע כאלרגני במקרים מסויימים וסביר שיגרום לתגובה אלרגית.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שערה חודרניתשני06/10/2007
שלום רב, יש לי נטיה ברגליים ובזרועות לשערה חודרנית שצומחת מתחת לעור. יש דרך לטפל בכך ? אני מטופלת בלייזר להסרת השיער אך עדיין נותרים מעט כתמים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שערה חודרנית.
ד''ר קובי שמיר06/10/2007פני לרופא עור גם בנושא הכתמים לאחר לייזר(ייתכן וסוג עורך אינו מתאים ללייזר).
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפולסן
ניצה10/10/2007קיים חומר נוזלי בשם פולסן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפולסן
ניצה10/10/2007קיים חומר נוזלי בשם פולסן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפולסן
ד''ר קובי שמיר11/10/2007ניצה שלום.
לא ניתקלתי בחומר בשם פולסן.
בידקי שוב וחיזרי אליי עם יותר פרטים.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למוומחים שלום רב...ליאן05/10/2007
אני ילדה בת 16 וחצי ויש לי בעיה שהיא לא כ"כ מפריעה לי אך הייתי מעדיפה שהיא לא תיהיה ....()עם זה אפשרי).
אז ככה יש לי שקיות מתחת לעיינים וזה ממש מעצבן אותי אני אפילו מתביישת לפעמים מה אפשר לעשות לגבי זה ?האם יש פתרון לזה...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקיות מתחת לעיניים
ד''ר קובי שמיר06/10/2007ליאן שלום.
ישנם מישחות שמשפרות את הבעייה, שמבוססות על חומרים טבעיים ומיועדים לבעייה על בסיס הממליס ,ארניקה, ולבנדר.
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניסיון שני - הכנת קרם/ג'למורן04/10/2007
קובי היקר שלום רב,
שיניתי מעט את תהליך הכנת הג'ל בהתאם להנחיותייך וניסיתי בשנית.
הפעם- התהליך עצמו נראה נכון יותר ויעל יותר ( במהלך ערבוב החומרים לא נוצרו גושים כמו בפעם הקודמת), אולם התוצר הסופי הוא פחות טוב מפעם הראשונה. אשמח לחוות דעתך בעניין:
להלן תיאור התליך:
שיניתי מעט את הכמויות כיוון שבפעם הקודמת השמן לא נספג במלואו לתוך הג'ל - 80% פאזה מימית ( ג'ל), 10% פאזה שומני ( שמן שקדים, שמנים אתריים, ויטמין e )
ו- 10% שעוות דבורים.
התחלתי בהמסת השעווה בכלי כפול, הוספתי את שמן השקדים, הוספתי את הג'ל ( כאשר חיממתי אותו לפני ), בחשתי היטב כחצי שעה ולבסוף הוספתי את השמנים התאריים וויטמין ה- e.
התוצאה הייתה מאכזבת למדי- הקרם/ג'ל שהתקבל היה עם גבשושיות קטנות של שעווה אשר לא נמסו למרות הערבוב המאוד רציני וממושך.
איפה הטעות?
תודה רבה,
איילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניסיון נוסף.
ד''ר קובי שמיר07/10/2007איילת שלום.
א.ל100 גרם קרם-5 גרם שעווה.חימום בסיר כפול.
ב.חימום השמנים ל-70 מעלות בסיר כפול ניפרד.
הוספת השמנים באיטיות תוך בחישה לדונג המותך.
הוספת הפאזה המימית לתערובת השמנים באיטיות תוך עירבול במערבל מוט,בפרט במגע הראשוני שבין המיים לשמן ולהמשיך לערבב עד קרור הקרם.
עכשיו אפשר להוסיף ויטמין E ושמנים ארומתים.
בהצלחה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך-
איילת07/10/2007זה תופס גם אם אני משתמשת בג'ל ולא בקרם?
בנוסף- אני משתמשת בשעוות דבורים טבעית שקיבלתי מכוורן ולא בשעווה מעובדת אולי זו הבעיה?
תודה רבה,
איילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר קובי שמיר07/10/2007שלום איילת.
ממליץ לך להישתמש בשעווה מעובדת או בבורקס בתור התחלה.
לג'ל התהליך שונה במיקצת.
תנסי גם להישתמש בהתחלה גם בחמאות(שיאה,דקלים וכו".).
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיליניג מעלים נמשים ונקודותישראל04/10/2007
פילינג אצל קוסמטיקאית מעלים נמשים ונקודות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב לציין
ישראל04/10/2007שאני בן 15
ויש לי אקנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנמשים ונקודות
ד''ר קובי שמיר06/10/2007ישראל שלום.
פילינג לא מבהיר כתמים לזה נחוצים חומרים מבהירים כמו חומצה קוג'ית,קלנדולה ועוד.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת אומרת מבהיר?
ישראל07/10/2007מבהיר
מחליש אותם
אני רוצה ממש שיעלים אותם
שיהיה לי פנים חלקות
זה אפשארי?
תודה ד"ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתמי עור
ד''ר קובי שמיר07/10/2007ישראל שלום.
בטיפול מיקצועי ונכון תוכל להעלים את הכתמים.
זה לוקח מספר חודשים.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאך אני מעלים וכמה חודשיים?
ישראל07/10/2007זה באמת באמת מפריע
אני צריך ללכת לקוסמטיקאית?
ומה להגיד לה?
וכמה זמן זה ייקח
תודה רבה רבה ד"ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתמים
ד''ר קובי שמיר07/10/2007תוכל ליפנות אליי דרך המייל שלי ואפנה אותך לטיפול המתאים בקירבת מגוריך.
(יש שם טלפון שלי).
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי תודה רבה ד"ר
ישראל09/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חורים בפניםמיטל2203/10/2007
שלום,
הייתי אצל קוסמטיקאית היום והיא אמרה שאני צריכה להוציא את השומנים מהפנים והיא מוציאה לי אותם באמצעות האצבעות כמו שמפוצצים פצעון, השאלה שלי האם זה יכול לגרום לחורים בפנים?
מודאגת מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חורים בפנים
ד''ר קובי שמיר06/10/2007כמובן שלא מוציאים שחורים בציפורניים,זה בהחלט יכול ליגרום לחורים בעור.
יש תכשירים מצויינים לנושא של שחורים(קומודונים), שמבוססים על חומצות טבעיות ללא מגע ידיים.
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהם החומרים הטבעיים האלו?
לירון15/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחורים בפנים
ד''ר קובי שמיר16/12/2007החומרים מבוססים בעיקר על חומצות פירות וחומצה סיליצילית.
בתיקווה שזה יעזור
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר שמיר תוכל לנקוט בתכשיר מסוים
נסיכת הצבעים30/12/2007מה זה זה קרם או פילנג
זאת אומרת אני יודעת שפילנגים מכילים חומצות פירות וסילצילית
ושבטיפול פנים אחרי פילינג עשוים התפחה של העור ואז מוצאים את השחורים במכשיר מיוחד
איכס מה היא מתעסקת בזה בידים שלה היא תכניס לך לכלוך לפנים
אז האם יש תכשיר מיוחד שאז לא צריך להוציא שחורים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמסה
ד"ר קובי שמיר30/12/2007בעזרת המסת העור השחורים(קומודונים יוצאים)כך שאפשר לחסוך את הוצאת השחורים באופן ידני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים שמש וגלולות או לאחר לידהאופירה02/10/2007
לד"ר קובץ שמיר שלום רב
אני בת 31 אחריי לידה ויש לי כתמים כהים בפנים הישתמשתי בהמון כרמים להבהרה .אבל ללא תוצאה אני כההת עור והכתמים ממש מודגשים אני ממש מעוניינת לטפל בבעיה הזאת .אני מתביישת לצאת מהבית בלי איפור רק כך אני מסתירה מעט את הכתמים אודה לך אם תעזור לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמי שמש וגלולות לאחר לידה
ד''ר קובי שמיר02/10/2007אופירה שלום.
ההמלצה שלי לפנות לטיפול מיקצועי בכתמים.
אשאיר לך את הקישור לאתר שלי יש שם טלפון ,תוכלי לפנות אלי ואראה איך אוכל לעזור או להפנות אותך לטיפול היעיל עבורך.
בברכה
[a href=http://www.mediskin.co.il id=link]ד"ר קובי שמיר[/a]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכנת קרמים/ג'ליםאיילת02/10/2007
שלום רב,
סיימתי זה עתה קורס ארומתרפיה והתחלתי לאחרונה לנסות ולרקוח קרמים וג'לים טבעיים עם שמנים אתריים. כיוון שלא התמקדנו בכך בקורס חסר לי ידע רב.
אמש ניסיתי לרקוח ג'ל לפנים ( על בסיס אצו ) יחד עם שמן שקדים + שמנים אתריים. כיוון שמדובר בפאזה מימית ופאזה שומנית הוספתי מעט שעוות דבורים כדי לאחד בין שתי הפאזות.
נתקלתי בקשיים רבים בעת הכנת הג'ל ורציתי לברר מה י הטעות שלי:
התחלתי בהמסת שעוות הדבורים, לתוכה הכנסתי את הג'ל ( מה שיצר התקשות וגושים שנמסו רק לאחר ערבוב מאסיבי וממושף. לבסוף שפכתי את שמן השקדים שבקושי הצליח להתכנס לתוך התערובת ( בריכוז של 30% ביחס ל- 60% ג'ל ) ובסוף בסוף ויטמים e ושמנים אתריים.
מה לא נכון בתהליך?
כמו כן - מהם הכלים המתאימים לעבודה מסוג זה. הבנתי כי אלומיניום אינו טוב לעבודה עם שמנים אתריים וכן שיש לבחוש רק עם כף עץ. האומנם?
תודה רבה רבה!
איילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכנת קרמים.
ד''ר קובי שמיר02/10/2007איילת שלום רב.
תהליך ערבוב החומרים הוא הארוך ביותר ודורש סבלנות ומומלץ לעשות זאת עם מיקסר ידני.
לוקח בערך 20 דקות עד חצי שעה.
כמו כן לדעתי שכחת להוסיף לתערובת גליצרין.
את צריכה קודש להמיס את השמנים המוקשים(שמן קוקוס ,שמן דקל) לאחר מכן להוסיף שמן זית או שמן זרעי ענבים, לחמם על אש נמוכה לקרר עד לסביבות 28 מעלות בערך.
בשלב זה את יכולה להוסיף שמנים ארומטים בהתוויה לסוג הטיפול.
תוכלי כמו כן להוסיף צבעים טבעיים לקרם,מחינה או מאבקת סלק טחון תבלינים כמו פפריקה זעתר או כל תבלין אחר בהתאם לבעייה בעור או לשימוש בעיסוי.
בהצלחה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושאלות נוספות
מורן02/10/2007הי קובי,
תודה רבה על העצות.
מה שמטריד אותי בעיקר זה החיבור בין הפאזה השומנית והפאזה המימית כיוו שניסיתי ליצור ג'ל בתוספת שמנים. כפי שהבנתי מקריאה שעוות הדבורים עוזרת לחבר בין שתי הפאזות ולכן התחלתי את התהליך בהמסת השעווה. עם זאת ברגע שהוספתי אליה את הג'ל היא התקשתה ונוצרו גושים.
לאחר שכבר הצלחתי להפוך את הכל לעיסה אחידה הוספתי את השמנים אשר לא הצליחו להספד כראוי לתערובת.
האם עלי לחבר קודם את השמנים?
האם יש משעות לטמפרטורה בעת הוספת הג'ל?
מתי יש להוסיף את ויטמין ה- e?
תודה רבה,
איילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיילת שלום
ד''ר קובי שמיר02/10/2007את השעווה את אמורה להמיס בסיר כפול,מכבה את האש ומוסיפים בהדרגה את השמן הנוזלי.
תנסי אולי להוסיף ליציטין לאחר השמן הנוזלי ולערבב.
ויטמין E תוסיפי בזמן העירבוב.
בהצלחה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספירט סליצילשי01/10/2007
רציתי לדעת עם הספירט הזה עוזר להעלים את הפצעים
כי אני משתמש בוא יומים ועוד פצעים יוצאים
ושאני מורח אותו עור יבש אבל אחרי זמן קצר עוד הפעם
העור שומני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספירט
ד''ר קובי שמיר02/10/2007שי שלום
הספירט נועד לחיטוי.
הספירט לא מעכב ייצור של חלב בבלוטות.
אני ממליץ לך לפנות לטיפול מיקצועי ולא להיסתפק במריחת ספירט.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)