מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אם משרד הבריאות מאשר זה בסדר??
עדי17/02/2011אם משרד הבריאות מאשר ויש חומר מסרטן זה בסדר??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לטטרזין..חשוב!טל06/04/2008
שלום , קניתי לאחרונה מוצרי טיפוח מאחת החברות ושמתי לב שעל הקופסא שזה מכיל צבע טטרזין וקפאין ....ידוע לי שהצבע מאכל טטרזין הוא חומר מאוד מסוכן כאשר אוכלים אותו השאלה אם הוא גם מסוכן כששמים אותו על העור ? והאם קופאין מזיק לעור ?
אשמח לתשובה בהקדם !
תודה מראש ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרכיבים בקרמים
שלומית07/04/2008את צריכה ליצור קשר עם החברה היצרנית לקבל מהם פרטים לגבי המינונים והתויות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטטרזין וקפאין
שלומית07/04/2008בהמשך לתשובתי הינך צריך לשים לב שהתכשירים הינם באישור משרד הבריאות/
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
טל08/04/2008כן הם באישור משרד הבריאות ..לגבי המינון אין לי מושג השאלה שלי היתה אם באופן כללי זה מסוכן לשים על העור כמו שזה מסוכן לאכול את זה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד"ר קובי שמיר08/04/2008אם משרד הבריאות מאשר איין בעייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרטוזיס פילריס-דחוףסיגל06/04/2008
בשנה האחרונה סובלת מהתופעה קרטוזיס פילריס באזור זרועות הידיים(רבדים אדומים ויובש)
טופלתי בסטרואידים ובזמן הקלה באקווזום ודרמה קלם אך התופעה חוזרת במלוא חומרתה
רוקח פרטי הציע אטופיקלייר קרם האם יעיל לתופעה זאת? האם יש טיפול אלנטרנטיבי לתופעה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרטוזיס
שלומית07/04/2008בנושא הנ"ל עלייך לגשת לטיפול מיקצועי בנושא.
לא להיסתפק בטיפים כי זה יכול להחמיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך קרטוזיס פילריס
ד''ר קובי שמיר07/04/2008סיגל שלום
אם הינך רוצה לטפל באופן טבעי תוכלי לבקש שירקחו לך קרם על בסיס קלנדולה ,הממליס וארניקה.
התערובת תהיה על בסיס שמן זרעי ענבים לספיגה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום שאלה על תזונה ואקנהנסיכת הצבעים05/04/2008
שלום אני רואה שאתה עוסק ברפואה סינית שזה בטח תחום מאד מענין
אני קראיתי באתר של קוסמטקאית בשם אלגה שאמרה שלפי הרפואה הסינית יש מאכלים שלא מומלץ באקנה לאכול והם שוקלד, בוטנים ,במבה וחצילים וחלב
אם תוכל לומר לי אם זה נכון ולתת לי הסבר למה
בנוסף לכך אלו עוד מאכלים לא מומלצים ? ואלו כן מומלצים?
והם אפשר ע"י לחיצה או דיקור בנקודות מסוימות על המרדיאנים לרפות או להפחית אקנה וכמה זמן יש לטפל בכך אם כן?
(יש ברשותי ספר שבו מגוון מחלות ובינהן אקנה ומיקום של הנקודות ורצית לדעת אם זה עובד
האמת שבדלקת בשתן ובשפעת זה עזר לי הנקודות האלה)
אשמח לתשובות ותודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה
ד"ר קובי שמיר05/04/2008לשאלותייך בקצרה.
הטיפול באקנה בתזונה ובדיקור חייבים להעשות אידוודואלית למבעיה.
מזונות מסוימים שכתבת לא תמיד נכונים ורלוונטים לסוג הבעיה ומקורה ולשם כך דרוש איבחון מעמיק ואי אפשר לבטל מזונות באופן כללי כמו שלא לכולם מתאים דיקור.
שוב זאת אינה רפואת מדף ולכן המטפל חייב את התמונה בכללותה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קראתי את הכתבה שלך על מסנני קרינה ונסיכת הצבעים05/04/2008
וניא מאד מעניינת ויש לי כמה שאלות בבקשה
1 האם תוכל להמליץ לי על קרם הגנה טוב לעור שמן -אקנתי אני מעונינת בקרם פנים קרם גוף וקרם עינים
2 האם יש קרם או תרסיס שניתן למרוח מעל מיקאפ או מיקאפ ופודרה שהוא שקוף ולא ישנה את צבע האיפור ולא יהרוס אותו כי הבנתי שאם שוהים בחוץ יש למרוח כל פרק זמן ואם אנ י אם איפור אז איך לעשות אתזה? (בעיקר אם פודרה נראה לי בעיתי שלא יווצר בוץ)
3 כל איזה פרק זמן מומלץ לחדש את קרם ההגנה בהנחה שלא נכנסים למים ולא מזיעים במיוחד?
והאם איו בעיה במריחה של קרם מספר פעמים בעור שמן הרי יש בזה גם לחות האם זה לא יכול לגרום לרווית יתר?
4 אתה צינת שמנים שונים המספקים הגנה טבעית אם אני מורחת על הגוף שלי או הפנים שמן שומשום או אפרסק למשל זה יכול לשמש במקום קרם הגנה?
5 והאם לשמנים יש הגנה גם נגד uva וגם נגד uvb ואיך אני יודעת מה רמת הspf שלהם
בהנחה שאני מורחת שמן בהכמות נורמלית (ולא כמות עבה כמו שבודקים במעבדות שלהקרמים ואחכ במריחה נורמלית זה בעצם רבע מכמות ההגנה המוסומנת על התכשיר הרי שמן ובעיקר על הםנים מורחים מעט) או עם אני מערבבת אותו בג'ל אלוורה או קרם לחות שלא יהיה לי שומני מידי (בטח זה כבר פחות הגנה) או אם אני מערבבת אותו עם קרם לחות שמכיל מקדם הגנה 15 + השמן כמה הגנה זה נותן לי בכל אחת מהאופציות?
6 האם לשמנים השונים יש מידת הגנה שונה אשמח אם תפרט?
7 ואיך עובד מנגון ההגנה הזה? זה כימקלי או פיזקלי או מה?
8 ומה דעתך על פודרה או מיק אפ מינרלי אבקתי המכילים מסנן הגנה זה אפקטיבי?
9 אם אני מעלה לך רשימת מרכיבים של קרם הגנה אתה יכול לומר אם הוא טוב או לא?
אני משתמשת כרגע בקרם הגנה נטול שומן בדרגה 30 עם מסנני קרינה טבעים אבל נראה לי שהוא גורם לי לבעיות 1 אני מרגישה מעט שורף בעינים כמו גירוי כזה
2 התחילו לצאת לי קומדונים ופצעונים במצח ובלחים בקו הלסת יש לי עור שמן ולפעמים מעט פצעונים בסנטר או בודים על המצח אני בת 23 ונראה לי שזה מחמיר לי את זה
אז אם תוכל לראות ברשימת מרכיבים ולומר לי איזה מרכיב יכול לגרום לגירוי? ואיזה לעידוד קומדונים? אם זה אפשרי אז אני אעלה לך רשימת מרכיבים
מצטערת על המגילה אבל זה מאד חשוב לי לדעת
ואני אשמח אם תוכל לענות לשאלותי
אני ידעת שלא כל השאלות קשורות באופן ישיר לכתבה כתבתי גם שאלות בכלל על קרם הגנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסנני קרינה
ד''ר קובי שמיר05/04/2008לנסיכה שלום
כל התשובות מצויינות בכתבה
לגבי בעיותייך הספציפיות אני מציע לך לגשת לייעוץ מיקצועי בתחום כדי שיתאימו לך תכשירים ספציפית.
ציינת בעיות שדורשות ייעוץ מיקצועי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני מתיחה ישניםטל04/04/2008
שלום רב ד"ר,
יש לי סימני מתיחה בירכיים חשוב לי לציין שיש לי את אותם הסימנים זה מספר שנים.
קניתי לאחרונה את קרם אקרו 4321,] האם הוא אכן מעלים את סימני המתיחה?
ומלבד הקרם הזה, האם אתה יכול להמליץ על קרם כלשהו שיעזור?
ושאלה נוספת ברשותך- כאשר אני מורידה את האיפור מהעיניים אז אני עושה זאת באמצעות שטיפת העין עם סבון ומים. האם סבון לתינוקות של ד"ר פישר עשוי לזיק לעור שמסביב לעין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני מתיחה
ד"ר קובי שמיר05/04/2008איני יודע ואיני מכיר את המישחה שציינת.
בעיקרון הטיפול בסימני מתיחה נעשה באמצעות המסות עור באמצעות חומצות טבעיות שמופקות מפירות ,שמן מקדמיה,וחומרים המכילים אומגה 3,ו-6.
שטיפות עיניים הינם אידיוידואליות לסוג העור סביב העיניים ולכן מומלץ להישתמש בשמנים נכונים.(בעיות סירקולציה,שחור סביב העיניים,מיליומים וכ"ו.).
התאמה נכונה תשיג תוצאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה- ובהמשך לשאלתי
טל05/04/2008האם יש לך שם ספציפי של קרם להמליץ?? והיכן אני משיגה אותו?
ושאלה חשובה- הבנתי שכאשר הסימני מתיחה נהפכים לצבע לבן אז הם בעצם צלקת. אז האם הקרם הזה יעזור בכל זאת??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקדם הגנה
ד"ר קובי שמיר05/04/2008צרי קשר עם חברת תפוח טכנולוגיות יש להם קרם עם מקדם 25 איכותי מאד.
חפשי בגוגל חברת תפוח טכנולוגיות טבעיות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על פילינגיוגב03/04/2008
יש לי בבית שפורפרת פילינג קריסטל של דרמה ניו הוא אצלי בערך שנה וחצי בתוך קרטון זה מתקלקל או משהו? אני יכול להשתמש בו? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תכשיר פילינג
ד"ר קובי שמיר03/04/2008שלום
את השאלה תיצטרך להפנות לחברה המייצרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תכשיר לחות לכף הרגלאביבה30/03/2008
אני זקוקה דחוף למשהו שיכול לעזור יובש רציני מאד בכף הרגל, קילופים ועור קשה ומחוספס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש
ד"ר קובי שמיר30/03/2008מישחה מלבנדר קלנדולה וארניקה בשמן נשא של זרעי ענבים תוכל לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשת ייעוץ לאלרגיהאסתי27/03/2008
שלום וברכה הני בעלת עור שמן לאחרונה מופיע לי אדמומיות ויובש באיזורצידי האף והסנטר
מאוד שורף והרגשת עקצוץ ניסיתי למרוח אלוורה אך לשווא מה עושים
אשמח להתעדכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבוריאה
שלומית30/03/2008הינך צריך ייעוץ מיקצועי אם משחות הרגעה לא עוזרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך לחומצות הטבעיותאירין27/03/2008
היכן אני משיגה חומצות טביות מפירות לטיפול בצלקות אקנה?
אני חייבת דחוף כדי לא לבזבז זמן על הצלקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצות טבעיות
שלומית30/03/2008אני מציע לך לגשת למטפל בתחום שיאבחן ויכין לך.
או פנה אלי ואפנה אותך
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבוריאה...25/03/2008
היי אני בת 26 בריאה לאחרונה החלו להופיע לי קשקשים על הגבות הם מגרדים ולפעמים יש רושם כאילו נשרות לי כמה שערות מהגבה.
שאלתי היא כזו:האם זה סבוריאה?מה עושים?איך מטפלים?והדבר האחרון הגבות שלי הכי יפות בעולם אני מפחדת שהשיער ינשור והן יהרסו,
תודה עדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבוריאה
ד"ר קובי שמיר26/03/2008הינך צריכה בדיקה יותר מקיפה יתכן שהקילוף נובע מהקרקפת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיערמיכאלה24/03/2008
שלום רב
ברצוני לדעת באם ישנה שיטה טובה להורדת שיער שהינה למעשה טבעית ?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער
שלומית24/03/2008הסרת שיער בשעווה יעילה ובטוחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה הכוונה חומצות טבעיות?אירין23/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
חומצות טבעיות
ד"ר קובי שמיר23/03/2008חומצות שמופקות מפירות וכדומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמניםאירין23/03/2008
האם מריחה של שמן חוחובה או רוז היפ או נבט חיטה יכול לשפר צלקות אקנה שקועות? ואיזה שמן עדיף יותר מבין שלושתם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמנים לצלקות
ד"ר קובי שמיר23/03/2008שלום לך
עור פנים עם נקבוביות מורחבות או צלקות לא מתאים לטיפול בשמנים עקב המולקולה השומנית.
את אמורה להישתמש בחומצות טבעיות לנושא הנ"ל ולא בשמנים.
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייי---22/03/2008
מה אפשר לעשות כדי שעור הפנים יראה טוב יותר ?
אני לא רוצה להשתמש באיפור ודברים כאלה אבל כן רוצה להראות טוב עם עור יפה רענן
הצעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור פנים ללא מייק אפ
ד"ר קובי שמיר23/03/2008שלום
במיקרה הנ"ל כדאי שתיגשי לייעוץ מיקצועי שיכלול בדיקת מדדי עור
כדי לבחון אפשרות לא להישתמש באיפור
הינך חייבת בדיקת עור כדי שלא תיגרמנה בעיות מאוחר יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול טבעי לסבוריאה קלה בפניםלילי19/03/2008
אשמח לשמוע על טיפול טבעי לסבוריאה קלה בפנים
תודה רבה
לילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבוריאה בפנים
ד"ר קובי שמיר20/03/2008מישחה טובה לנושא שמורכבת מקלנדולה לבנדר,סנדלווד וקמומיל בשמן נשא של זרעי ענבים.
למרוח בוקר וערב לאחר רחצה
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה אפשר להרכיב משחה כזו?
לילי20/03/2008איפה אפשר להרכיב משחה כזו?
האם יש בתי מרחקת מסוימים או מתמחים בהם אפשר לבקש להרכיב כזו משחה?
תודה רבה על העזרה,
לילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבוריאה
ד"ר קובי שמיר21/03/2008תוכלי ליצור עימי קשר ואפנה אותך לייעוץ קרוב למקום מגורייך
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה מתאים לכל סוגי העור?
נסיכת הצבעים05/04/2008גם לשמן וגם ליבש? ואם יש אפשרות לערבב זאת בג'ל אלוורה למקרם קליל יותר
ומה המינון המומלץ מכל אחד מהשמנים ב100 מ"ל שמן נשא?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעירבוב ודילול שמנים
ד"ר קובי שמיר05/04/2008שלום
העירבוב והדילול בארומותרפיה חייבים להירקח בהתאם לבעיה.
איין דילולים טיפוליים סטנדרטיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)