מקצוע לימודים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקצוע לימודים
    מ.ו.
    20/02/2013

שלום,

אני אשמח להתייעץ איתכם בנוגע לבחירת מקצוע.
    בשלב הזה, אני מסיימת תואר ראשון בפסיכולוגיה.
    אני רוצה להמשיך ללמוד, וההתלבטות היא האם לעשות תואר שני לקויות למידה, או תואר ראשון נוסף של הפרעות בתקשורת.

שני התחומים מרתקים אותי.
    והשיקול היחיד הוא העינין הפרקטי, מה יותר מבוקש/ מגוון/ משתלם/ מאפשר התפתחות מקצועית וכ'ו ... .

אשמח לקבל כל עיצה ...
    תודה רבה. !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מקצוע לימודים

הוספת תגובה

• מקצוע לימודים - תגובה

חן לדרר
    20/02/2013

אין לשאלתך תשובה אחת כי זה תלוי מה מענין אותך. אתן לך קצת מידע ואני ממליצה לך לנסות לצפות בעבודת קלינאית תקשורת.
    המקצוע שלנו מאוד מגוון מכיוון שכולל את תחום השמיעה (בדיקות שמיעה למבוגרים וילדים והתאמת מכשירי שמיעה) ואת תחום הטיפולים (טיפול בילדים עם בעיות שפה/ היגוי / גמגום/ תקשורת ועוד וכן במבוגרים עם בעיות קול או אחרי ארוע מוחי).
    מגוון זה מאפשר בחירה בגיל וסגנון עבודה בהתאם לתחומי העניין שלך.
    מבחינת שכר יש מגוון גדול. בשוק הציבורי השכר נמוך ומתאים לשכר משרד החינוך או הבריאות. בשוק הפרטי ניתן להגיע גם לשכר שעתי לא רע בהתאם לוותק ותחום העבודה. יחד עם זאת השוק שלנו כרגע בתהפוכות שונות וימים יגידו האם השכר בשוק הפרטי לא יפגע.
    מקווה שעזרתי קצת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

soul_bird
    22/02/2013

אפשר לשאול מה הכוונה שהשוק נמצא עכשיו בכל מיני תהפוכות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו