דחוף!!! בני בן ה6 אינו הוגה ק ו ג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף!!! בני בן ה6 אינו הוגה ק ו ג
    רועי
    05/08/2008

בני אובחן לפני מספר שנים כ PDD NOS . עידו (בני) לא התחיל לדבר מילה עד גיל 3.5. בעזרת קלינאית תקשורת מוצלחת ביותר אשר לקחה אותו כפרויקט , עידו היום מדבר כמעט באופן שוטף, קורא וכותב. כולם מסכימים שהוא מוכן לכיתה א באופן מעולה. אך הילד לא מצליח להגות ק ו ג . הקלינאית הפסיקה את עבודתה לפני כ חצי שנה עקב לימודים. פנינו וקיבלנו קלינאית תקשורת אשר אינה מתמחה ב PDD ולאחר שני מפגשים היא הגיעה למסקנה שכנראה עידו ישאר טופלה טוטוריטו. אני אדם שלא נכנע כל כך מהר ומוכן להפוך עולמות למען בני. גם באופן פרטי עיזרו לי ,בבקשה הציעו לי על אנשים בתחום שיש להם קצת יותר אמביציה ורצון אשר אוהבים אתגרים (וכמובן טובים בתחום) אגב. הילד רגיש בלשון אבל עם רצון להצליח בטירוף , הוא אוהב ללמוד והוא מדבר על זה שהוא רוצה להצליח להגות ק ו ג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היגוי

חן לדרר
    06/08/2008

שמות ספציפיים של קלינאיות תוכלי למצוא באתר אגודת קלינאיות התקשורת [email protected]
    בשלבים הראשונים של טיפול היגוי הילד נדרש ללמוד את הפקת ההגה. שלב זה לוקח לרוב פגישות בודדות אך בחלק מהמקרים הינו שלב ארוך ומתסכל. אני שמחה לשמוע שאתם מוכנים להתמודדות. במקרה כזה לרוב הפסקת הטיפול תיהה זמנית ונבקש מכם בבית להמשיך לתרגל עד שיופק ההגה אפילו באופן מאוד חלקי ואז לשוב לטיפול. המטרה במקרה זה היא לנצל את טיפולי הקלינאית להתקדמות ואת תקופת התרגול שלרוב ניתנת לביצוע בבית לבצע בהפסקה.
    אני לא בטוחה שדוקא קלינאית שמתמחה ב - PDD תהיה הכי טובה לנושא כי היא צריכה דוקא להתמחות בהיגוי, אפשר למצוא שליוב של שניהם או פשוט לנסות עוד קלינאית שתתאים יותר לרכיכם.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יכולה להמליץ לך

לולי
    10/12/2008

על קלינאית תקשורת מ-ד-ה-י-מ-ה מומחית ל PDD שמה נאוה פלג והיא מחדרה או פרדס חנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו