אשמח לעוד מידע מכון הדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לעוד מידע מכון הדים
    נטי
    21/04/2009

שלום אני מעוניינת לדעת אם יש מכון הדים בב"ש? האם אוכל לקבל פרטים על המקום והאם ניתן לקבל שם אבחון קלינאית תקשורת?
    בני בן 3 והוא עדין לא מדבר ברור לחלוטין ולא תמיד - הוא עקבי לפעמים הוא ברור ולפעמים לא
    הוא מבין הכל ואין לו בעיות שמיעה או התנהגות, הוא יודע להגיד "אני כועס" " אני עצוב" "אמא ואבא כועסים עליי" "אני רוצה לאכול או אני רעב""לא נעים לי" הוא יודע לצחוק על טעות שלנו בדיבור או להגיד "אמא התבלבלה", לשחק משחקי כאילו, להגיד צבעים, כמות הרבה מעט גדול קטן לזה כמויות
    התחלנו לפרק לו מילים לצלילים ולבקש שיחזור אחרינו וזה שיפר את הדיבור שלו והוא מדייק יותר אך עדין נראה שהוא צריך עזרה מקצועית אשמח לשמוע ממך, נטלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח לעוד מידע מכון הדים

הוספת תגובה

• באר שבע

חן לדרר
    22/04/2009

נטי שלום
    לגבי התאור המפורט אינני יכולה כמובן לאבחן ע"ס מידע זה ואכן הדרך הנכונה הינה להגיע לאבחון קלינאית תקשורת. בבאר שבע ישש מכון הדים במגדלי הרכבת ומבצעים שם איבחונים. ישנם הסדרים עם חלק מהקופות, בכל מקרה הפרוצדורה לפניה לאבחון קלינאית תקשורת הינה להגיע לרופא הילדים שלכם ולבקש הפניה, הוא יוכל להגיד לכם מה הנוהל בקופה שלכם (בחלק מהקופות איבחונים נעשים רק במסגרת הקופה) ואם יש הסדר חיצוני עם הדים אז תוכלי לפנות להדים ולהגיע עם טופס 17.
    אם רצונך במכון הדים בכל מקרה באפשרותך גם להגיע לאבחון פרטי ואז אין פרוצדורה מקדימה - אליך לטלפן ולתאם תור
    בכל מקרה הכרחי לבצע גם בדיקת שמיעה (אם לא עשיתם כזו בחודשים האחרונים) , בדיקות שמיעה נעשות דרך קופ"ח בהפנית רופא ילדים או רופא א.א.ג
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו