מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיבורגל01/12/2010
שלום רב
יש לי ילדה בת שנתיים מבחנית דיבור אני מרגישה שהיא לא מתקדמת היא לא יודעת לדבר אומרת רק: אבא , AMA שזה אמא, בוא, פה, מה, גגל זה דקל, תתה סבתא, רוב ההברות שהיא מוציאה מהפה זה הברה אחת ,יודעת להגיד פה PO , או זה עוד, וזה המילים בגדול, מים היא לא יודעת להגיד למשל והאוצר שלה לא ממש מתרחב אולי מעט.
אני רוצה לציין שמבחינה התפתחותית היא עשתה הכל לאט הליכה בגיל שנה ו 8 וכמובן את הפעלות שלפני הלכיה גם מאוחר להתהפך מצד לצד לזחול וכ'.
המפרס שלה עדין פתוח ולא זיהו איזה בעיה מיוחד רק לעשות לה מעקב היקפ ראש.
אני רוצה לציין שהיא מבינה כל מה שאומרים לה לעשות.
מה עלי לעשות במקרה הזה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך גל
גל01/12/2010היא יודעת להגיד גם עין והיא לא במסגרת של גן אלא איתי בבית
דג אומרת דה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבור בת שנתיים - לגל
ז'קלין סקרן מנסור01/12/2010שלום
מהתיאור שלך מסתבר שהילדה נמצאת בשלב של הפקת מילה אחת מהברה או שתי הברות , את מתארת עוד איחור מוטורי . בגיל הזה מומלץ מאוד לפנות למרכז להתפתחות הילד בקופ"ח שהילדה שייכת אליה , ושם יעשו לה כבר אבחון התפתחותי מקיף : שפתי -מוטורי.... ויחליטו על הדרכה וטיפול בהתאם
מאוד חשוב לבצע בדיקת שמיעה לפני הפניה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)